Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Český rozhlas rozšířil v pátečním dopoledním vysílání výsledky průzkumu agentury Median o vztahu Čechů k historii.Podle zjištění průzkumu mezi tisícovkou respondentů si více než polovina lidí v naší zemi myslí, že se novodobá historie začíná falšovat. Podle průzkumu si to myslí voliči KSČM, Okamurovy SPD a Babišova hnutí ANO.;-D

12 3
možnosti
Foto

Z Vašeho dnešního blogu je patrné, že už se přepisuje i přítomnost, cožpak minulost...

9 6
možnosti
Foto

Úsměvné a současně o něčem vypovídající je ta pasáž, kde píšete, že se odstraňují památníky osvoboditelů a staví se nové, podle změněného pohledu na historii. Nic takového se neděje. U nás by vám na to vaše tvrzení řekli : " Probudil se a měl ruku v nočníku". :-)

24 7
možnosti
JN

Nevím odkud jste, ale u nás na Slovácku s něčím takovým zkušenosti nemáme. :-) A na rozdíl například od některých uvědomělých Pražanů my většinou řešíme důležitější věci než například to, zda Koněvův památník odstranit či přemístit jinam.

2 2
možnosti
Foto

Tak údajně 62 procentům vadí to,co se neděje.Zadne památníky sovětských vojáků se u nás neodstraňují.Opravdu zajímavé...

10 3
možnosti
JN

Viz to, co jsem odpověděl panu Omelkovi.

1 2
možnosti
DR

Fórum24, tenhle povedený web a kritika? Tak to jste mě pobavil. ;-D

Jinak se tomu vůbec nedivím taky. Starého přísloví "Co čech to muzikant" se totiž v současnosti změnilo na "Co čech to hystorik".

6 3
možnosti
KS

Historie se falšovat nedá. Něco se buď stalo nebo nestalo. A že někdo něco zamlčuje nebo pokrucuje? Tím historii nezmění a alespoň průměrně informovaného člověka nezblbne. Jenže co chcete národa, pro který je historie jen stará veteš. Hlavně potřebujeme řemeslníky a manuálně zručné lidi do montoven.

3 0
možnosti
DR

Nejde o to, že by se něco zamlčovalo. Jde o to, že někteří chytrolíni, paradoxně nejvíce ti co mají plná ústa demokracie, si ji vykládají po svém, čili jak se jim zrovna hodí.

2 7
možnosti
OP

Se teda divím, že to není 99,99% ;-D

4 2
možnosti
Foto

Falšují ji Rusové, a to ve velkém

19 8
možnosti
JN

Souhlasím. Ale určitě v tomhle nejsou jediní...

1 0
možnosti
  • Počet článků 1584
  • Celková karma 40,02
  • Průměrná čtenost 3238x
Píši hlavně o politice, školství a sportu. 

 

Seznam rubrik