Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZH

Některé snahy o mírové řešení vedou naprosto spolehlivě k válce. Zkrátka velmi záleží na tom, proti komu se snažíte. S teroristy nemá smysl o míru vyjednávat.

7 0
možnosti
JP

NATO nemá nic společného se zabitím iránského teroristy.

4 0
možnosti
PD

Takže byste tu mnichovskou dohodu podepsal taky. V zájmu míru, jak jinak.

9 0
možnosti
Foto

Jakkoli chápu Váš postoj, nemohu s ním souhlasit. Írán dělá vše proto, aby destabilizoval status quo v oblasti Předního východu. Neustále poukazuje na nutnost zničení státu Israel, podporuje teroristy v různých zemích atd.

Pakliže existuje jedinec, který je hlavou této činnosti a je pramalá naděje, že by toho zanechal v rámci osvícení, je jeho odstranění žádoucí. Navíc - psychologický efekt, že nikdo není nedosažitelný i uprostřed oblasti, kde není jediný nepřátelský voják - je pro futuro docela žádoucí. Jistě by bylo lepší, pokud by byl chycen a postaven před soud. Což bylo ovšem v tomto případě málo reálné.

12 1
možnosti
Foto

Nikoliv. Odstranění toho jedince je provokace a důvod k ještě větší nevraživosti. A tento jedinec může být nahrazen stovkami podobných. A psychologický efekt? Fanatiků, kteří jsou pro svoji pravdu obětovat vlastní život, je tam dost.

3 4
možnosti
PK

Není vše černobílé, na jedné straně terorista a vrah a na druhé straně zřejmě porušení mezinárodního práva a ve státech viděno, rozhodnutí bez souhlasu Kongresu. Tentokráte to není jednoduché rozhodování na jakou stranu se přiklonit a to i se všemi vyjádřeními pod vašim souvisejícím,předchozím blogem....

4 1
možnosti
  • Počet článků 828
  • Celková karma 21,13
  • Průměrná čtenost 968x
Genealog, absolvent HTF UK. Mými hlavními zájmy jsou: historie, poezie, filosofie a nekonfesní teologie.

Seznam rubrik