Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J86a72n 44S52v74a22t36e84k

2. 1. 2020 18:48

Obávám se, že se mýlíte. Babiš řekl "kdybych byl Harry Potter", z čehož plyne, že jím není.

V očích mnohých možná tak Lord Voldemort...:-P

3 0
možnosti
Foto

Pane Vlku,

opět blog se správnými názory R^

3 7
možnosti
DV

D41a70v11i68d 48V48l57k

2. 1. 2020 19:21

To jsem rád, že mě čtete tak pozorně pane Petříku

5 0
možnosti
Foto

Ahoj Vlčáku, bezva blog. Máš můj obdiv, že jsi schopen diskuse s těmi, co trousí v každé diskusi. Nepřestane mne udivovat, co je to musí stát času a žluči. Jsou k politování.

Tobě karma za blog a výdrž. R^

15 1
možnosti
DV

D75a74v43i10d 87V96l55k

2. 1. 2020 19:22

Tome dyť je znáš, je to furt stejná parta.

6 0
možnosti
DV

D93a32v26i43d 20V82l75k

2. 1. 2020 16:10

Přátelé pro Karla a ostatní trochu mého pozitivna, abyste neřekli:

Mě moje práce baví a dělám ji rád i když občas brblu(to je ten Slovan ve mně) a život mě baví dvojnásob.

Pozitivní je, že se nám všem díky příznivému ekonomickému cyklu daří navzdory všemu dobře a já Vám všem ten blahobyt moc přeju, protože si u mě pak můžete koupit lepší jogurt , nebo kachličky do koupelny;-D

Jinak mám nejhezčí a nejhodnější ženu jakou jsem mohl dostat, mám už ročního krásného vnuka. Romský kluk Martin z děcáku o kterém jsem tady psával, kterého jsem se před rokem ujal a dal jsem mu domov a práci, mi dělá jen samou radost a je mým dnes ji nepostradatelným pomocníkem. Navzdory mnohým škarohlídským hlasů mi nic neukradl, nic nezničil, řádně pracuje, nemaroduje, je ochotný a je s ním sranda.

Vychoval jsem tři skvělé děti , které vedu k práci a slušnosti a mám z nich jen radost. Tak je to doufám dost pozitivní.

Ještě bych chtěl říct, že tak šťastného chlapa, který má tak skvělý život jako já, nemůže absolutně naštavat prudění některých zdejších diskutérů, kteří se tady snaží vypustit svou denní dávku jedu,aby jim bylo taky dobře.

Já to beru tak, že je lepší , když si tady pan Arnold trošku zazlobí, než aby vzal pilku a šel kácet stromy na koleje jako pan Balda ;-D;-D

31 0
možnosti
OU

A zasee ani "ťuk" pozitivna, my Češi jsme prý v tomto naříkání, stěžování a negativismu snad na prvním místě ve Vesmíru. Alespoň se to o nás v cizině hodně říká.

Davide, chápu že AB tak jako spousta jiných nemusíte, ale v rámci objektivity by se fakt nic pozitivního nenašlo? To já jen z hlediska slušnosti a vyváženosti.

Jinak na tlak i štítnou to chce radikální změnu životosprávy a zhubnout, tak držím palce ať na to v tom podnikatelském fofru najdete čas. Držím palce nejen s tím ale i dalšími blogy v roce 2020.

4 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
12 0
možnosti
PN

Nechtělo by svalování problémů s D1 trochu rozšířit i mimo spolek ANO? Co třeba děti země? Jejich obstrukce cca 39 měsíců zpoždění. .....

A to že neprodáváte koupelny do Prahy? Divné, nebude to spíš cena, do které si musíte započítat cesty a nejspíš i ubytování? Myslím že i grafický návrh za 1500,- pár lidí odradí.

Je fakt, že mě také štve zdražení cigár, ale tvrdý chlast nebo to "šílené " zdražení vkladů na katastr mě ,stejně jako zdanění výher nechává chladným Kolikrát bude průměrný člověk vklad provádět za život? Kolikrát vyhraje nad milión?

8 7
možnosti
OU
OU
DR

A to má být jako vtipné?

2 5
možnosti
OZ

...je známo, že vy rudoši máte velmi specifický smysl pro humor:-)

9 2
možnosti
JN

Tak nevím...

Je nepochybně dojemné, že Vám například tak leží na srdci platy učitelů a to, že místo 15 % jim letos bylo přidáno jen 10 %. Ovšem když jsem si našel vývoj jejich průměrné mzdy, tak oproti roku 2013 (kdy neslavně skončila Nečasovo - Kalouskova vláda), tak tehdy měli učitelé v průměru necelých 27 000 a nyní mají téměř 39 000, tedy za 6 let nárůst o více než 40 %.

Samozřejmě, že průměrná mzda rostla také docela dost (byť procentuálně přece jen trochu méně), ale přesto je mi divné, že jste za nás učitele nebojoval tak usilovně i v dobách, kdy na nás Kalousek tolik šetřil. Také si nepamatuji, že byste se tehdy v některém blogu rozohnil třeba kvůli tomu, že v některých letech bylo důchodcům meziročně přidáváno jen asi 40 Kč (oproti dnešním 900 Kč).

Pochopitelně, zdražování reálné příjmy trochu snižuje, ale vláda těžko může zabránit tomu, že se někteří obchodníci zkrátka chovají tržně a jelikož ví, že příjmy lidí rostou, tak přiměřeně tomu zvýší ceny svého zboží či služeb. Stejně tak, jako vláda těžko může zabránit nárůstu cen energií, atd.

K té D1 - neříká se jí "tankodrom" už tak nejmíň 20 let? A proč tedy s jejím stavem dlouho nic nedělaly všechny předchozí vlády? Také jsem vcelku překvapen tím, že zrovna Vám tolik vadí zdražení cigaret a tvrdého alkoholu, atd.

Abychom si rozuměli: já neříkám, že ten včerejší Babišův projev byl zrovna skvělý, v porovnání se Zemanem, Kuberou i Vondráčkem byl určitě nejslabší, a s tím Harry Potterem to opravdu moc nevytrhl. Ale přece jen by to chtělo při hodnocení toho, jak se dnes máme či nemáme, trochu více objektivity - zejména v kontextu s tím, co předváděly některé předchozí vlády.

11 11
možnosti
Foto

Pan Anoale promluvil.;-D

10 3
možnosti
Foto

Nějak mi na mysli vytanul text jedné semaforské písničky Ty jsi švarná, já jsem švarný (Dobře placená procházka)

Kde v závěru zpívá Jiří Šlitr:

"Nesetkáš se v celém kraji

s líbeznějším zážitkem,

budeš se mít jako v ráááji"

Pilarová: "nahá mezi dobytkem"

.

viz: https://www.youtube.com/watch?v=8OOPnE5klg4

.

Aneb jak lze vidět naše světlé zítřky. Autorovi karma. R^

10 1
možnosti
  • Počet článků 654
  • Celková karma 37,28
  • Průměrná čtenost 4959x
Chtěl bych Vás na chvíli zastavit a někdy i rozesmát. Jsem normální malý živnostník, táta od tří dětí a blog je pro mne drobný relax od práce. 

 

Seznam rubrik