Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J20a59n 89P72a72v50e25l

6. 1. 2020 8:25

Až se Vaše střeva dají na pochod, pochopíte, proč se v kuchyni musí dodržovat hygienická opatření a proč se mají kontrolovat.

Rozumná základní hygienická opatření.

0 0
možnosti

A dodržujete to i doma? Máte zvláštní prostor na krájení masa a jiný na krájení zeleniny a loupání brambor. Máte se ženou 2 záchody? Guláš si už druhý den nedáte?

0 0
možnosti

R^

Bohužel, cíl lidské činnosti se nám vytratil a my už umíme jen kontrolovat, revidovat, superkontrolovat, superrevidovat a zapisovat a zapisovat s zapisovat! A příčina?

Postkomunistické, socialistické vztahy s falešným sociálním inženýrstvím bez svobodných a přirozených vztahů s absencí pravicového myšlení! Co naděláš!

:-)

1 0
možnosti

Přesně tak. Technologie sice mnohé usnadňuje, ale byrokracie naopak průběh kdečeho zpomaluje tak, že místy se proměňuje v šlapání na místě.

Za nejdůležitější ze všeho též považuji svobodné a přirozené vztahy řídící se zdravým rozumem., zatímco je s námi nakládáno jako s bandou nebezpečných kriminálníků.

1 0
možnosti
Foto

Jelikož mnozí špatně pochopili název článku a nechci to opakovaně vysvětlovat ( u některých je to i tak zcela marné), činím tak zde. V titulku znamená EU část Evropy. Ne orgán!;-(

1 0
možnosti

A23d59a42m 91M10a75l35ý

2. 1. 2020 16:57

Tyhle pravidla: Kolik WC na počet pracovníků, na počet míst u stolu, vybavení kuchyní restaurací, oddělené sklady na zeleninu, na maso atd. nejsou žádné předpisy EU, ty jsme měli již před rokem 89. Jiné země mají jné předpisy.

No a?

1 2
možnosti
Foto

Píšu snad o nějakém nařízení EU? Chápete psaný text?

3 0
možnosti

No nevim ... já preferuji vysokou pravděpodobnost, že se po návštěvě restaurace nepokakám, před bon džórno při odchodu.

0 3
možnosti
Foto

Máte s tím asi zkušenost. Už jsem toho projel dost a tam, kam chodí místní na oběd nic takového nehrozí.:-)

1 0
možnosti

Pouze a jenom za sebe mohu napsat, že rozumné předpisy, týkající se hygieny, požární bezpečnosti, ochrany zdraví ap. lid docení, až se v té svobodné Itálii stane nějaký průšvih. Až uhoří lidé v sálu např. Přebujelé byrokratické předpisy určitě nejsou sen, ale rozum v hrsti ano a čistá zástěra je tedy pro mne příjemnější pozdrav, než ta umaštěná

0 1
možnosti

Dávno už nezáleží na tom jaký je výsledek, ale na naplnění předpisů. Kdejaká práce může být tvůrčím procesem, ale stane-li se jen zdoláváním různých zákazů a nařízení, přestává vykonávajícího bavit. Výsledek je pak jak píšete, bez lásky a tvůrčího nadšení, bez radosti, za to byrokracii vyhovující.

10 0
možnosti
Foto

Bohužel je to přesně tak, jak píšete.

1 0
možnosti

I66v64o 51B70o13u55š66e

2. 1. 2020 13:19

Promiňte, ale co se zbytečně tvrdými předpisy má společného Evropská Unie?

1 0
možnosti
Foto

Evropská Unie jako orgán? Vůbec nic. Píšu snad o tom? Obsahem článku je porovnání provozování restauračních zařízení v EU. To co prochází jinde bez problémů, u nás nepřichází v úvahu. Jen, že i v té poslední francouzské vesnické špeluňce si kolikrát pochutnáte lépe, než v naší znormované extra restauraci. Možná je to i tím, že nejsou v neustálé pohotovosti, aby něco nezanedbali.:-)

2 0
možnosti

Kde není žalobce, není soudce. Udavači z ČR, kteří neuspěli ve volbách udávají v Bruselu.

4 2
možnosti

,,,to je smutný,ale bohužel pravdivý fakt...

3 2
možnosti

:-)......my jsme vždycky papežštější papeže! Úředním má stůl, tak musí prokázat, že tam nesedí nadarmo ! R^R^R^

6 1
možnosti
Foto

A nejvyšší úředník je kdo? Babiš.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS