Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

R^R^Dobře napsané, pane autore.

6 0
možnosti
MB

Teze máte v podstatě nastaveny správně. Pouze jste narazil z nesprávného sudu. Já Zemana cením za obohacení češtiny, např. Inflace - Jeho slov. Nelze jej brát vážně, pokoušel jsem se. On udělá i dobrý rétorický krok, aby jej tím druhým popřel. Tak nějak se chová účelový žvanil. Dojde do fáze, kdy i něco rozumné už sděluje - K ničemu to není ! Vedle ekonomie, inflace - rovněž fyzikální obohacení ! Dno, nemá konce. Pod ním je další a další ! Mluv pravdu m. - Jan Hus ! - Mluv si co chceš i lži, není problém ...!

To neříkám já !, to říkají soudy, které již prohrál a usvědčily jej. Miloše nic nebolí - Myslí mu to dobře. Jeho existence - bolí mne. Co o něm jednou bude psáno netuším? Sveřepý a zavilý jedinec, který vládl v epoše K. Gotta. Neúnavný piklíř, pučista a voluntaristický shazovatel a jmenovatel = Svých Vlád. Červotoč parlamentní demokracie - Prosazovatel prezidentského sytému. Porušovatel Zákona ČR = Bez problémů jmenoval ministra financí Bureše, aniž by měl Lustrační osvědčení. Ten mu následně později vyhověl = Zachránil jej, před Ústavní žalobou ! Závěrem - Já kriticky prezidenta nehodnotím - Zběžně a fakticky popisuji zákon jeho Pontifikátu ! Jde o kropiče všeho padlého, a proto je mezi prapodivnými existencemi StB a KSČm, poměrně oblíben ! Pomáhají mu s volební kampaní a žijí si pěkně dodnes ! ... :-)

8 5
možnosti
PC

Pane Bučku,

ten článek je a proiri o Zemanovi? Pak jste jej, bohužel, nepochopil.

6 0
možnosti
KT

Odpracovat si své při zachování kvality za co nejkratší čas, je sice efektivní, vede však většinou jen ke standardním výsledkům. Pokud má být výstup nadprůměrný, vyžaduje mnoho času i neefektivního, přesto, že je třeba nápad skvělý.

3 0
možnosti
OP

Dle nadpisu článku jsem si představovala inspirativní čtení, ale nedočetla jsem, nedalo se

2 5
možnosti
PC

RvPaní Pavlíková, jestli jste v článku hledala inspiraci, tak jste nepochopila nebo nechtěla pochopit jeho kontext.

4 1
možnosti
Foto

Snad bych vám i věřil, že to myslíte upřímně a vaše záměry jsou křišťálově čisté, kdybyste se nezaštiťoval "autoritami", které jsou přímo pravzorem všeho, co pranýřujete a co chcete napravovat.

8 7
možnosti
VF

Pane Grubere, přečetla jsem si, že jste zakladatel oboru "techniky duševní práce, ........................." a tak dál a tak dál."

To, co dnes píšete, je vlastně neradostné zhodnocení i Vaší práce. Tolik knih jste napsal a výsledek? Jen slova.

4 4
možnosti
JK

Mocní miliardáři nám stále více vstupují do našeho života a už nejde jen o ten život pracovní, ale i osobní, ten za dveřmi našeho soukromí. Důsledek vidíme kolem sebe, nejen rozdělená společnost, ale hlavně posilování role státu, nová nařízení, nové zákazy. To vyžaduje více peněz z našich peněženek. Další důsledek moci oligarchů jsou kartely a to pro nás znamená vysoké ceny. Jednoduchým porovnáním s kupní silou okolních států, je jasné jak to u nás chodí. Co slyšíme z prohlášení vrcholných zástupů státu, těch co jsou závislí na udržení přísunu miliard ze státních peněz? No přece hlavně žádnou kritiku, kritici jsou blbci, nevzdělanci a neví co mluví a pozor novinka, myšlení bolí, myslete prosím, jak si vrchnost přeje a nesmí vám vadit, že to osobně bolí, zvykněte si na bolest, bude jí víc. No nevím, mě to poselství docela vadí. Myšlení totiž vůbec nemá bolet, má přinášet radost, radost z toho, že jsem na něco přišel, že jsem něco objevil, ten adrenalin z objevu je nádherný.

Poselství je jiné, neuzavírejte sebe, před rodinou, přáteli, spolupracovníky a hledejte nové přátele, otevřete se myšlenkám a objevům. Používejte kritické myšlení a mějte radost ze svých objevů, diskutujte o nich a nebojte se kritiků, posouvají vás dál. Je to prosté. Myšlení nesmí bolet!!!

12 0
možnosti
KT

To je přesné, myšlení má být kritické i tvůrčí a je člověku přirozené.

Myšlení bolí je hloupý bonmot.

8 1
možnosti
Foto

Zeman může být rád, že hodně lidí nemyslí. Jinak by nebyl prezidentem. A že se s kritikou přidal jeho oposmluvní kumpán Klaus, je symbolické.:-/

8 13
možnosti
DH

D75a88v33i67d 22H77o19r72á59k

28. 12. 2019 13:02

Milá stařenko, přečtěte si znovu titulek blogu a třeba Vám údivem spadne bradička až se papulka otevře údivem, jakpak těch pár slůvek na Vás sedí.:-)

16 8
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2334x
Zakladatel oboru "techniky duševní práce" neboli "beneopedie"(1984), který zahrnuje mj. všechny soft skills vyšší generace a témata rozvoje osobnosti. Zakladatel profese nezávislého lektora, konzultanta, kouče v naší zemi (1986). Autor více než 55 klasických papírových knih, jichž se jen na českém a slovenském trhu prodalo přes milion a sto tisíc výtisků. Autor a moderátor čtyř televizních vzdělávacích seriálů. Autor řady e-knih a audioknih.

viz též www.gruber.cz

 

Seznam rubrik