Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi je to dobrá pohádka, viděl jsem jen cca poslední třetinu, líbila se a jak tak vidím, každý si tam našel to své R^

5 0
možnosti
Foto

J52o10s13e20f 88B26á61r83t95a

27. 12. 2019 9:03

Měl jsem také takový pocit.

1 0
možnosti
IK

A co teprve utajovaný biologický otec a obrázky v krabičce nápadně připomínající fotogalerii v mobilu! Kdyby vám vadil poněkud klopýtavý děj nebo toporní herci, chápala bych to. Ale rozčilovat se nad narážkami na současnou politickou situaci?! To se tedy musíte vzdát potěšení z hezké řádky filmových a televizních pohádek - od Pyšné princezny přes Císařova pekaře až po Princové jsou na draka nebo s Čerty nejsou žerty.

8 0
možnosti
MB

Pohádky jsou součástí naší kultury, líbí se, sledují i dospělí. Je dobré, pokud je dodržena osa - Vynalézavé zlo, je dříve či později přemoženo dobrem. To se líbí a jde o příklad k následování . Raději jít cestou trnitou - Ona vede dále, k cíli ...

Neleze ovšem nevidět spousty, skrytých chaosů ! Manka s Cipískem je spokojena. Rumcajs se stará a rodinu živí - čím a jak ? Sojka je dobrý informátor - je dobré si vytvořit celé hejno ! Peklo pak vyznívá i dobře ! Nikoho neokrádá, prostě se vyčaruje kouzelný měšec, který nikomu uzmut nebyl ! Pak je Bareš jako Rumcajs ! Čím se živí, to nikdo neví ! Odlétl z hejna Sojek a vytvořil si dokonce své vlastní ! Ba, i Hnízda dokonce buduje. No jo, to je ovšem z mozolů těch druhých ! Cesta trnitá funguje dále taky. Jak se poctivému poutníku jde, to netuším. Každopádně dobrotivý Bareš jej i vybavil. Jakousi buzolou směru - EET. Kam s tím ovšem dojde, to věru netuším ..:-)

8 0
možnosti
Foto

J19a21k45u21b 11R50o74t61h

27. 12. 2019 8:21

Pro Boha, vážně? Vy už to protibabišovské a prounijní spiknutí vidíte i v nočníku, že? :-/

17 3
možnosti
Foto

R^R^;-D Otevře doma lednici a vypadne na něj protibabišovské spiknutí! ;-D

4 0
možnosti
Foto

Tak člověk,který podvádí bývá v pohádkách po zásluze potrestán. Ve světě pohádek je stále podvod a podvodník zlo,tam se nic nezměnilo.V čem máte problém? V tom,že jste si za podvodníka dosadil konkrétního politika....?

9 2
možnosti
VL

...a navíc herecké výkony na úrovni začínajícího spolku ochotníků.

5 0
možnosti
Foto

Neviděl jsem to, ale ty herecké výkony dnešních taky herců jsou opravdu tak na úrovni ochotníků. Většině herců chybí přirozený talent a tak roli jen předvedou, jak je to učili, aniž by ji prožívali.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články