Diskuse

Rudá sketa

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

R^ Skvělý článek, velká karma. A je zvláštní, jaká i u nás v ČR panuje schizofrenie. Když někdo vyjadřuje zhnusení nad komunismem a nad akty agrese ze strany Ruska, je mnohými nazýván fanatickým či paranoidním antikomunistou a rusobijcem nebo rusofobem. Napadlo by někoho nazývat fanatickým či paranoidním antifašistou toho, kdo by vyjadřoval zhnusení nad nacismem a nad akty agrese ze strany Německa?

9 0
možnosti
PB

P30e19t52r 81B52u65r75i45a28n

19. 12. 2019 8:35

R^ dobrá poznámka.

2 0
možnosti
SN

:-).........Pane autore, máte tuchy, když se tak rozčilujete, o poválečném rozdělení Evropy mezi tři mocnosti! Rusové si jen hlídali svoje panství, když se to tu začalo uvolňovat!

A doplním......po sté! Poděkujte Němcům a Hitlerovi, že se chtěli stát pány Evropy! KDyby toho nebylo, nebylo by osvobození v r. 1945, nebyly by volby v r.,46, kdy podstatná část národa volila komunisty z vděku za osvobození Rusy, nebyl byl r. 48, nebyla by krutá padesátá léta ! Dodávám......jsem pamětníkem, ten jásot a vděk jsem už jako plně chápající člověk zažil !!! !!!!!!

4 10
možnosti
PB

P33e42t67r 19B32u50r28i89a63n

19. 12. 2019 8:45

Rusům tady žádné "panství" nepatřilo, uzurpovali si ho.

Válku rozpoutalo Německo ruku v ruce se SSSR. Mám být tedy vděčný hasičovi za to, že mě vykradl, znásilnil mi ženu, zapálil barák a pak mě z něho zachránil?

Lidé nevolili v r. 1946 z vděčnosti, nýbrž volby byly zmanipulované v režii NKVD.

Za r.1948 a teror v 50. letech můžou sami a jen výhradně naši komunisté v roli servilních poskoků Moskvy a nikdo jiný.

Ono totiž, milý pane, nikdo nedal Moskvě mandát k záboru osvobozených území, víme? Dokonce se na Jaltě výslovně zavázali (Stalin), že to dělat nebudou (Polsko). Takže válka skončila v r.1945 a dále už to jde na bedra jen komunistům a ruským bolševikům.

A poslední věc, v článku se vůbec nezmiňuji o poválečném rozdělení Evropy, kde jste to vzal?

Jsem rád, že jste konečně vylezl ze své mínusovací ulity, vy démone záporných lajků. Hned vám jeden s chutí lepnu :-)

11 1
možnosti
DR

Vynechám ten klasický balast pro rusobijce okolo, čili pouze k věci.

V té smlouvě se píše toto:"Smlouva v preambuli poukazuje mimo jiné na přání Smluvních stran definitivně skoncovat s totalitní minulostí, spojenou s nepřípustným použitím síly proti Československu v roce 1968 a s dalším neospravedlnitelným setrváváním sovětských vojsk na čs. území.

A co je tudíž na té reakci jako tak strašně divného pane Buriane?

1 5
možnosti
PB

P76e56t12r 68B98u58r37i21a83n

19. 12. 2019 8:34

Tedy vlastně tvrdíte, že obětem Ruskem uznané okupace nesmí být věnován vzpomínkový den, protože by to jinak byla vůči Moskvě provokace.

Potom pro vás platí poslední dva odstavce mého článku.

A mimochodem, ta smlouva vůbec nezapovídá si onu okupaci připomínat i s jejími následky, pouze uzavírá celou historickou událost s tím, že Rusko ji uznává jako svou agresi a chybu.

6 1
možnosti
Foto

Souhlas.

Pěkně se nám ten komunismus vrací, z Ruska i z vlastní země.

Vojtěch Filip nestydatě spojuje počítačový útok na Benešovskou nemocnici s demonstranty proti p.Babišovi.

Jiný komunista se nestydí 40 let jejich vlády nazývat úspěšnými, úspěšnějšími, než je doba po sametové revoluci a to navzdory továrnám, ve kterých "běžela" výroba na strojích z první republiky, navzdory městům, která se rozpadala, byla šedivá, ponurá a navzdory obětem na lidských životech ať už ztracených nebo zničených.

Komouši si prostě nikdy nepřiznají svůj největší omyl - být komoušem, nestydí se za nic a stále křičí cosi o kolaboraci, aniž by byť jen na připustili, že největšími kolaboranty s cizí mocí jsou právě oni.

13 0
možnosti
PB

P29e41t33r 75B21u35r32i93a52n

19. 12. 2019 8:07

Je to tak. Já osobně ještě v r. 1988 dělal na cihlovce z první republiky ve fabrice, která byla zhruba stále stejná jako v době, kdy ji komunisté ukradli majiteli, kterého pak nahnali do lágru.

5 0
možnosti
Foto

Karma, a největším nebezpečím pak je, že o "neškodnosti" zločinů začínají houfně přesvědčovat spoustu lidí, kteří se o historii moc nezajímají...

8 0
možnosti
Foto

No tak pokud nám je předstíráno, že jsme se dopracovali největšího rozkvětu v naší době, tak asi už nám žádné zločiny neškodí. Takže nejlepším důkazem o neškodností zločinů komunismu je právě dnešní propaganda, velebící současnost.

0 2
možnosti
Foto

Souhlas. Nicméně po mé nedávné zkušenosti si dovolím Vás, vážený kolego, varovat. Tento blog je údajně sledován členy KSČM a některá vyjádření a ostrá slůvka mohou otřást něžnou duší bolševika natolik, že - ač nerad a s krvácejícím srdcem - se musí obrátit na soud s tím, že byla pošlapána jeho základní lidská práva. Aby to všechno stihli, mají i zde na blogu několik sledovačů (udavač je vulgární, proto ten eufemismus). Proto je třeba propříště členy KSČ kárat jen tak něžně, takovým tím lehkým záhlavcem, případně lehce nadzvednutým obočím.

Nejsme přece jako oni, že...

5 1
možnosti
Foto

8-o8-o To snad ne, stoupenci ideologie postavené mimo zákon si stěžují u soudu? Inu, ono to vyrovnání s minulostí a postavení mimo zákon proběhlo trochu ve stylu královny koloběžky, oblečené, neoblečené, přijelo, nepřijelo....

5 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik