Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bez dotací by se zhroutilo celé západoevropské zemědělství a východoevropské by je válcovalo.

15 3
možnosti
LV

No, hlavně bez dotací byste jako důchodce jedl tak obden. A kromě toho, to socialistické zemědělství bylo také masivně dotováno, od osvobození družstev od daně z příjmu po dotace na prodejní ceny, které byly za komunistů nižší než výkupní. Sám jsem v kolchoze začínal jako mechanizátor.

6 2
možnosti
DR

Precizně napsáno, jasná karma. R^

Jinými slovy by se z Babiše po příp. odstoupení stal druhý Kaczinski a nezměnilo by se vůbec nic.Těžce ovšem pochybuji, že tohle jsou schopni ti křiklouni pobrat.

22 6
možnosti
LV

Ale jo, docela jsme to schopní pobrat. Dokonce jsme schopni pobrat i to, že ANO dělá Babišovi stafáž a že poslanecké mandáty, ministerská křesla, hejtmanské pozice atd. jsou jen trafiky pro Babišovy věrné, jak trefně poznamenáváte Vy i paní Lhotská.

Co pobrat nedokážeme, je to, že zatímco když se jednalo o trafiky pro 4 poslance ODS výměnou za odmávání rozpočtu, mohli jste se hysterií prorvat, když totéž dělají desítky příslušníků ANO, přijde vám to v pořádku.

5 9
možnosti
Foto

Minář a Roll by mohli r.2021 kandidovat do sněmovny. To se finančně opravdu vyplatí, zvláště individuu, které dosud nic nedostudovalo. Kdyby byli starší, mohli by si r.2020 lajsnout i senát. Nejlukrativnější by samozřejmě byla pozice europoslance.....

15 6
možnosti
DR

Třeba ještě překvapí.

3 1
možnosti
ZD

Máte pochopitelně pravdu. Milionkáři pochopili, jaká síla je v mládeží, která již má volební právo ale o politiku se zatím nezajímá. Pochopili jak jednoduché je získat mladé prakticky pro cokoliv. Proto ta teatrální gesta (trhání ústavy), proto přisprostlé výkřiky a celá show včetně těch správných umělců. Mladí lidé jsou jejich zbožím - jak správně píšete. Navíc jak Vaše kolegyně napsala v blogu není jasné zapojení organizátorů do procesu stran financí. Na účtech není čerpání fin. prostředků na platy lidí, kteří jsou v zaměstnaneckém poměru. Již v tom celá ta organizace smrdí - někdo je přeci platit musí. Profesionální organizace a průběh s rozplizlou koncovkou čekající na finální předvolební pokyn, kterým jít směrem. Připomíná to presidentské volby. Řada neprůchozích kandidátů sbírá hlasy aby je nakonec - světe div se - přehodila na "jediného správného" kandidáta.

21 4
možnosti
Foto

Spekulovat o temných silách v pozadí Milionu chvilek je sice legitimní, ale jsem přesvědčen, že u spekulací jen zůstane. Profesionální organizace jejich shromáždění to nijak nedokzuje. Sdružení působí na všechny věkové skupiny, právě proto, že se dovolává univerzálně platných hodnot a má konkrétní a splnitelné požadavky. Ostatně přijďte někdy na některou z demonstrací a potkáte lidi všech generací o světonázorů z různých koutů republiky

3 3
možnosti
AM

Zapomněla jste dodat, že AB nesmí pobírat dotace A státní zakázky, což je dalších cca 8 miliard z obratu a 1-2 miliardy ze zisku mínus.

Rizikové firmě, jakou Agrofert nyní je, začnou banky zdražovat úvěry. Agrofert je velmi zadlužený holding, takže půjde o další položku, kterou škrtněte ze zisku.

7 6
možnosti
Foto

Máte stoprocentní pravdu. Bohužel úvěry Agrofertu refinancují čínské banky a k požadavku na jejich předčasné splacení tak nejspíše nedojde. Úředníci by měli konat v zájmu všech daňových poplatníků a ne v zájmu jedno byť velkého plátce daní.

3 2
možnosti
Foto

Jediné, co by mě zajímalo, je, jestli si uvědomujete, co za hlouposti píšete, a děláte to z nějakého záhadného důvodu, nebo jestli si takové neskutečné nesmysly skutečně myslíte.

Babiš mimo Vládu ztrácí podstatnou část vlivu, nemůže sám vyjednávat, musí delegovat, nese to s sebou ohromné množství komplikací. Zejména v tomto nastavení, kdy je ANO plné vyloženě houpých a neschopných lidí, kteří tam sedí jen za přikyvování.

Pozastavené dotací samozřejmě možné je, dokonce se už tak parciálně stalo.

"Manipulativní" zpráva, o které v závěru napíšete, že je vlastně pravdivá, protože se stále jedná o dotace.

...jinak to jsou pořád ty samé floskule, prázdná tvrzení bez ničeho.

Jsem vyloženě překvapený, že se nestydíte takovéhle nesmysly plácat dohromady. I když vlastně taková paní Šichtářová na něčem podobném postavila literární kariéru. Budiž vám to přáno.

11 24
možnosti
ZD

Máte to tak hezky rozděleno. Na ostatní hloupé a sebe chytrého vševěda. Stačí přečíst druhý odstavec a je jasno. Pazneht.

11 6
možnosti
LH

Njzabávnější jsou někteří zdejší univerzální diskutéří. Proto sem chodím. Představa chvilkařů, že se Babiš zbaví svého majetku prodejem , je taky zábavná. Komu nejlépe -Fialovi nebo Novotnému z Řeporyj za babku? Havel dostal do vínku Lucernu, Barandov, Švarcenegr s čírem Orlíček, rybníky a háje a oba "skvěle " v politice mašírovali. Zvláště posledně jmenovaný dostával štědré dotace, Becherovku zašantročil, byl Bavorákem i Čechem jako poleno... holt poleno, ale nikdo nic nenamítal. Tož tak, každému podle jeho...

36 3
možnosti
ZD

Nenamítali protože se všemi táhl jedním směrem. Nikomu nešlapal na kuří oka!

5 1
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu. ty demonstrace jsou čím dál hloupejsi a inteligence jejich účastníků trvale klesá Rv

28 11
možnosti
IV

A to soudíte z čeho?

4 3
možnosti
Foto

Zrovna jsme to doma trochu probírali. Vysvětlete mně někdo, jak se může inteligentní člověk účastnit něčeho tak marného, jako jsou tyto demonstrace za odstoupení premiéra. Kdyby demonstrovali za něco, čeho je možné dosáhnout (například za zlevnění mobilního volání anebo, co já vím, za zachování malých nemocnic), neřeknu ani popel a ještě podepíšu někde petici. Paní autorko, Vy máte tu hlavu opravdu nejen k tomu, abyste měla kde nosit náušnice. Karma jako bič!

39 8
možnosti
IV

Aha, nemá cenu se účastnit diskuse. Je tu plno trollů našeho premiéra, jinak si neumím představit, jak by mohl někdo jen tak něco tak stupidního napsat.

5 18
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 39,18
  • Průměrná čtenost 4952x
Jsem člověk snažící se používat hlavu i jinak, než aby mu jen nepršelo do krku. Třeba aby bylo kde nosit náušnice.

Seznam rubrik