Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Ten pořad byl v jedné věci poučný, protože se ukázalo že Rusové jsou pořád ještě sovětští.

15 1
možnosti

To bych ještě chápal, ale že naši komunisti se nezměnili a nadále podporují ruské komunisty, i když vlastně podporují ruský Putinův imperialismus? :-)

1 0
možnosti
JU

J57o75s76e16f 47U58l92m48a57n

18. 12. 2019 16:21

Mi přišla divná ta jeho půlnoční schůzka. Ti reportéři na mě působili dojmem, jako by je odpovědi Novotného ani nezajímaly. Jako by ten rozhovor měl nějaký zástupný důvod (něco jako když komplic odlákává pozornost prodavače, aby druhý mohl krást). Takže nakonec je možné, že si to tam přijeli jen obhlédnout (proto zjišťovali, jestli tam má ochranku). Každopádně jestli mu někdy budou chtít nějak ublížit, tak to udělají jinak, než na schůzce, kde je jasné, kdo je kdo. Osobně věřím a doufám, že se Novotnému nic nestane, i když samozřejmě uznávám, že je to blb.

3 2
možnosti

Novotný je jen šašek, kterého Rusáci jen uvítali. Hodí se jim do krámu, že nějaký šašek jim umožní ukázat vnějšího nepřítele, který nemá rád Rusko.

A fakt, že reagují na nějakého starostu Horní Dolní ukazuje, že to tu příležitost fakt oceňují.

A samozřejmě to oceňuje i Novotný, který není hloupý, tudíž ví, že část lidí tohle šaškovství zamění za hrdinství či revoltu.

10 2
možnosti
MK

Problém je, že české legie mají v Rusku a na Ukrajině podobnou pověst jako jednotky SS. Vraždy civilistů, znásilňování, krádeže dobytka, vypalování vesnic. A to není ruská propaganda. Moje bývala žena pochází z Drogobyče, což je město ve Lvovské oblasti , tedy západní Ukrajina a někdy jsem se styděl, když staří lidé vypravovali co všechno čeští legionáři prováděli na Ukrajině. Každá strana má totiž dvě mince a o legionářích se o té druhé straně nikdo nezmiňoval. Nebyli to jen hrdinové, ale také vrazi a násilníci.

5 4
možnosti

Většina Rusů si české milicionáře nepamatuje, tak nekecejte.

V každém vojsku byli excesy, ale jsem si jistý, že u českých legionářů nešly do takových rozměrů, aby byly legendární.

8 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ZZ

proč by se bál? určitě s tím, když nasedal se záchodovou štětkou do multikáry počítal, takže jestli přijde nějaká odezva, jistě s tím, hrdina z řeporyji počítá, jen ať z něho potom nikdo nedělá mučedníka

5 2
možnosti
AM

A55d54a19m 59M79a57l16ý

18. 12. 2019 13:36

Ruská propaganda je nám ušita Ruskem na míru.

Novotný jim jaksi vybočuje za šablony a zastánci Ruska jsou tím zmateni.

Nicméně nakonec uplatňují onu známou taktiku: Když nemůžeš zpochybnit fakta, tak alespoň pošpiň toho, kdo ta fakta vyřknul.

23 0
možnosti
PB

P71e17t55r 58B82u36r79i82a66n

18. 12. 2019 13:22

Na těchto příkladech je dobře znát, že Novotný mluví jejich řečí. Ruské lži a arogantnost jsou legendární.

A propó, z jejich projevu je jasné, na jaké straně dnes stojí Rusko. Na bolševické.

18 0
možnosti
PM

P87e77t39r 20M97u23n30z58a33r

18. 12. 2019 14:25

To není bolševické. To je prostě ruský imperialismus, který jen využívá nostalgie.Stejně jako ruský bolševismus využíval imperialismus.

5 0
možnosti
ZS

Přirovnání k našim hokejistům hodně kulhá. Novotný neriskuje vůbec nic. Možná ztrátu volebních hlasů.

2 7
možnosti
ZS

Má snad někdo pocit, že Novotnému jde o existenci, o život, jeho děti nebudou moci studovat? Přijde o místo? Bude volán k výslechům? Skončí někde v kotelně? Docela by mě zajímalo, co podle lidí, co mi dali mínus Novotný riskuje za to, že nahlas říká svůj názor.

3 3
možnosti
MB

Novotného zkritizovat - snadné jest. Otázka ovšem zní - A jak, se má člověk Zpupnosti a tradiční lživosti, vůbec bránit ? Vypadá to, že chytrým - osobitým přístupem, tkz. Blba ! Pak to Řeporyjský vykonal znamenitě ! Vy, kteříž nesouhlasíte - zvažte ! Nepochybně jste četli Švejka. Zřejmě se i líbil ! Buďte důslední = Vyhoďte jej ze své knihovničky ! Jde přece o nedůstojný škvár ! I Mocnáře zesměšnil .. :-)

17 3
možnosti
  • Počet článků 256
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2430x
Mám rád švýcarské nože a kouzelníky přicházející s jitrem...

omelkapet@seznam.cz

Seznam rubrik