Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J45a68n 10P20r91a75ž90á86k

17. 12. 2019 21:48

Jezismarja, to jsou starosti. Hlavne, ze jsou oba zdravi a maji co jist. Jak ten placajici, tak ta placnuta.

3 5
možnosti
PH

No jo, jenomže to plácnutí právě může někomu na zdraví ublížit.

0 0
možnosti
HM

H87a63n64a 64M77á13r78o55v50á

17. 12. 2019 19:23

Objevilo se to na všech možných webech. V diskusích, kde se projevovali, až na výjimky, muži, se neslo jako jeden hlas poselství o tom, jaká je ta reportérka frigidní feministická důra. Stála tak, že to k plácnutí přímo vybízelo, tak čemu se diví. Neřeším teď žalobu (jak je vysvětleno níže, podal ji někdo jiný), ale docela mě šokovalo, kolik je mezi chlapy primitivů, kteří jsou přesvědčeni, že plácnutí po cizím ženském zadku je něco jako jejich lidské právo. Je mi jasné, že si takhle v anonymních diskusích mnoho z nich léčí své mindráčky, ale tolik a s takovou nadřazeností vůči druhému pohlaví...Bylo by zajímavé vidět, jak by reagovali, kdyby šli se svou dívkou/ženou po ulici a tu ji někdo plácl po zadku, tu jí protijdoucí v chůzi sáhl na prsa nebo ještě níže. Nejsem žádná agresivní feministka, ale plácnutí po zadku od cizího chlapa považuju pro ženu za naprosto dehonestující. Trest je v tomhle případě dovedený ad absurdum a souhlasím s tím, že správným je facka nebo kopnutí do citlivých míst. Ale pokud tahle medializace přispěje k tomu, že si pár arogantních nadsamců s mozkovými buňkami o pár desítek centimetrů níž než bývá obvyklé, uvědomí souvislosti a nechá napřaženou ruku klesnout, splní svůj účel :-).

13 2
možnosti
PH

Moc hezky napsano. Spousta lidi se na to diva z pozice tech, kteri by si radi placli. Ale jak jste spravne podotkl, jak by se jim libilo, kdyby je takhle poplacal po zadku o dve hlavy vyssi osvaleny gay motorkar? Nebo jejich zenu? Dceru?

3 1
možnosti

Jinak ja mu mela dotycna dat facku? Mela se za nim rozbehnout a honit ho v zavodnim poli? K soudu to daly urady. Na internet to dala divacka vysilani.

5 0
možnosti

Pavle, toto je opravdu divná doba.

Už se mi to ani nechce číst (ty případy, ne Vás). Tedy to o té plácnuté jsem četla.

Už se to tu taky probíralo. Pokud to, v tomto případě ženské, kdy vadilo, vyřídila to v krátké cestě...fackou.

Teď to jde k soudu. Proboha...

6 4
možnosti
PH

Teď by právě mohlo jít k soudu, jak to plácnutí, tak ta facka - ale je pravda, že ta facka byla vždycky odpovědí, a nikdo nic víc neřešil. Dneska holt je na seznamu dne Ego.

3 0
možnosti
Foto

Kde je našpulíno, tam je dovolíno.

0 3
možnosti
PH

Bylo to tak - už není.

2 2
možnosti
AH

haha-za mých mladých let jsme vesele harašili k všeobecné spokojenosti. Teď, když už si mě nevšímají ani mouchy, na to s láskou vzpomínám. Jojo-nová doba ;-D.

8 3
možnosti
PH

Taky si říkám, že do nějaké věkové hranice by to jako vadit nemělo - i když dneska už bych si taky uměl zájem představit jinak, ne tím, že na mě někdo sahá.

0 0
možnosti
  • Počet článků 942
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1437x
Třeba nabídnout příběh. Myšlenku. Pobavit, rozplakat, donutit, abyste se podívali na místa v sobě, která se báli navštívit. Třeba.

Případné dotazy na fejetonhewlit@seznam.cz

Seznam rubrik