Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No jo, ale proč odešel z blogu pan Karel Drábek, vysloveně nekonfliktní typ.

1 0
možnosti
Foto

Karel Drábek se nějak nepohodl s tehdejšími adminy, když jsem v roce 2012 psal o kyberšikaně na blogu IDnes.

Já jsem se tehdy zastával Vladimíra Kroupy před trolly a doslova stalkery, kteří na něj útočili ze všech stran, Karel Drábek psal, že si to pan Kroupa zavinil všechno sám a zastával názor, jaký bloger, taková diskuse, v čemž jsem mu oponoval.

Karel Drábek na toto téma též napsal nějaký blog, ale potom se naštval a celý svůj blog deaktivoval.

0 0
možnosti
Foto

No vidíte, Karel Drábek tehdy zastával stejný názor, jaký dnes zastávám já - i já dnes jasně píšu, že jsem si za spoustu problémů v diskusích mohl sám.

1 0
možnosti
Foto

Snad se mohu odvolat na vzpomínku, možná nepřesnou. Mně snad sdělil, že odchází kvůli tomu, že se na idnes dějí nepěkné věci. Šlo snad o nějakou změnu pravidel.

1 0
možnosti
Foto

Ano, něco takového Karel Drábek psal i do diskuse, že se s adminy nepohodl kvůli tomu, že změnili pravidla, protože byl jedním z těch, kteří ta pravidla na blogu pomáhali vytvářet.

Bylo to nějak krátce po tom, co jsem otevřel téma kyberšikany ve svojí tehdejší trilogii.

0 0
možnosti
Foto

Napsal o tom ve svém rozlučkovém článku. Pokud si vzpomínám, vadila mu ztráta anonymity v diskusích. Zůstal pak už jen na Lidovkách, které blogy zrušily k 1.1.2017. Jeho poslední blogy z r.2016 jsou dostupné dosud.

Podotýkám, že tehdejší pravidla nedovolovala publiovat tytéž články na iDnes i Lidovkách současně, což mnozí blogeři zce běžně porušovali. Je možné, že pes byl ve skutečnosti zakopán právě v tom....

0 0
možnosti

Karel Drábek, dobrý kolega z časů BB Lidovky, se kterým jsem v občasném kontaktu, momentálně publikuje své blogy na Slovensku na adrese Blog.sme.sk | Karel Drábek

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS