Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P77e37t15r 17L30o45r49e12n32c

16. 12. 2019 22:23

Dovolím si zde s paní Beatou (tam u ní totiž je to bez bez diskuze) nesouhlasit.

Mně to připadne, že zarach čím dál více umanutému (nebo nemocnému nebo zaúkolovanému?) Jiřímu Hermánkovi a původně neokoukané a skoro vždy zajímavé :-) načež později bohužel i docela zavilé :-/ paní Libuši Palkové vedl k projasnění a zfunkčnění tohoto blogprostoru...

3 2
možnosti
Foto

Konkrétně poloprďoch Jirka Hermánek opravdu nechybí.

1 0
možnosti
PC

Paní Beatko, napsal jsem Vám vzkaz pod Váš blog Šikana, kdy jsem už věděl o Vašem rozhodnutí.

Jenom připojuji: Oslovila jste mě jako málokdo. Na Vás prostě zapomenout nechci.V

DíkyR^V

3 2
možnosti
BK

To já moc děkuji, pane PavleV

0 0
možnosti
Foto

Pokud paní Beáta psala ze života svého či jiných, dalo se to i číst.

Pokud však zabrousila do společenské oblasti a politiky, prezentovala se názory spíše extrémními a oponenturu či kritiku nezvládala. Pokud se tedy necítí dobře v prostředí různých názorů, je nejlepší se uchýlit do prostředí unifikovaného, které v ní nebude vyvolávat osobní animozity a kde bude jen chválena.

Přeji jí, aby se jí to podařilo.

8 4
možnosti
PC

Rv Naopak, pane Macháčku, názory paní Krusic nezvládali ti, co jí nesahali inteligenčně a lidsky ani po paty.

Paní Beata, rozhodně nepotřebuje žádné unifikované prostředí, ale v čem se může dobře cítit, je kultivovaná diskuse, jakou tady bohužel už delší dobu vinou mnohých postrádala.

4 8
možnosti
JH

To, že paní Beata u svého rozlúčkového blogu neotevřela diskuzi napovídá, že nestojí o nějaké přemlouvání.

Její rezignace na další zdejší působení je velká škoda, neboť to nebyla tuctová blogerkaR^

Na druhé straně, proč by se ale měla věčně nechávat buzerovat zdejšími adminy, nebo se nechávala urážet místními sprosťáky.

Přeju paní Beatě klid a pohodu. Na shledanou v lepších časechR^

15 3
možnosti
BK

Dobrý večer, Martine.

Já vám moc děkuji a vážím si toho, co jste napsal vůči mě. Shodou okolností jste se ale vyjádřil k panu Petříkovi - a tak, že je to vlastně odpovědí na to, proč jsem se rozloučila.

Víte, já neodcházím z blogu pro to, že mě tu nějací lidé nemohu vystát - ale právě proto, co se tu odehrává vůči těm, kteří byli odejiti, nebo byli v podstatě donuceni odejít. Byli mnohdy smečkou dohnáni rezignovat, bylo na ně systematicky v diskuzích tlačeno tak i( útoky na jejich osobu, apod), že často nebylo možné jednat jinak - než výpadem...no a v tu chvíli měla administrace v rukou moc - protože porušili tzv pravidla slušnosti( to, že ta slušnost byla stran agresorů porušena hned z kraje) - to už nikoho nezajímá. Ti lidé nakonec byli doslova vyštípáni. Naposledy včera - Antonín Novák. Nedávno Jaromír Petřík - a právě jeho jste dnes dost nehezky napadl. Mrzí mě, že právě při té hezké příležitosti, kdy píšete na mou podporu, to musím říct - ale musím: já tady nemůžu zůstat za okolností, kdy jsou tu stávající poměry, kdy jen proto - že jsem hodně otevřená, píšu osobní věci, kterými jsme možná někdy i byla lidem sympatická - tu mám možná trošku lepší pozici, než ti, co se striktně drželi pouze politických blogů - s názory menšinovými. To není fér. Zůstanu-li u pana Petříka - tak ten si opravdu nezasloužil být teď natřen - že je bez srdce a píše jen pro karmu. ten člověk tu byl vždy, když se tu do mě strefovalo - a jen proto, že tu nepísničkuje jako já - to ted znova slíznul, že mu šlo jen o karmu. Líba to samé. Ta ženská má tak těžký život. To tady nikdo ani netuší. Jen o tom nepsala. A je pryč a zůstala jí nepěkná nálepka jen proto, že nebyla úplně odkrytá v osobním ohledu. Já ty lidi nezradím a cítím, že chci odejít s nimi, protože odtud byli doslova vyhnáni.Tak to je a já nemohu jinak. Ale znova vám, Martine, moc děkuji.

12 2
možnosti
JK

Co jsem si během delšího času všímal, tak pan Petřík drtivou většinou reagoval velmi slušně, zvláště v porovnání s agresivními a někdy až dementními vzkazy na jeho adresu. I já se divím, proč ho natřeli zmizíkem a nějak jsem nezaregistroval vysvětlení.

12 2
možnosti
JK

Osobnost se naštěstí neztratí odhlášením z iDnesu, stejně jako se nepodaří zakamuflovat prázdno připíchnutím na nástěnku.

3 0
možnosti
PC

R^Pane Kuthane, moc pěkně a pravdivě vystiženo.;-)

0 0
možnosti
Foto

I49v51a63n 41M67a27r28e88k

16. 12. 2019 19:47

Pane Braune, naprostý souhlas R^R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

Nevím proč se mi při tom vybavil odchod Mečiara s jeho písní.

7 7
možnosti
  • Počet článků 486
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2626x
http://www.zemancountdown.cz/

Lépe být mrtvý, než rudý.

AM YISRAEL CHAI

ARALLU Akbar

martinbraun@centrum.cz

Sionista - Islamofob - Antikomunista

Bohabojný židovský Antikrist

 

Jsem přítelem Izraele a jeho politiky. Jsem příznivcem židovského odboje, který přispěl k vzniku státu Izrael. Mým vzorem je Avraham Stern, brutálně zavražděný Brity. Ctím památku osvobozeneckých hnutí Haganah, Irgun a Lehi, které se zbraní v ruce bojovaly za svobodu, nezávislost a za vznik židovského státu na historických židovských územích.

Všechny současné i budoucí fotografie jsou zveřejněny s laskavým souhlasem Dory Bar Or, 

All current and future photographs are published with kind permission Dory Bar Or, from his Instagram account

 

Seznam rubrik

Oblíbené blogy