Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chápu správně, že se divíte proč se neohradilo proti dokumentu také Polsko? 8-o

Nechtěl byste jim to říci přímo, třeba v Katyni u příležitosti vzpomínky na zavražděné?

Naopak je dobře, že se narovnává historie tak šíleně pokřivená komunisty a vnucovaná nám desítky let. Jak vidno z některých hlav tu propagandu vymazat nejde.

Nejhorší je, že dnešní komunisti, kteří spolu s AB vládnou, se k zvrácenému výkladu minulé krvavé totalitní vlády otevřeně hlásí. A vládnoucí hnutí mlčky přihlíží, protože komunisti dnes mají tu moc, okamžitě vykopnout celou vládu i s předsedou. To jsme to dopracovali, za tohle jsme teda klíčema necinkali, proto je potřeba vyjít do ulic i dnes.

6 1
možnosti
Foto

A14l82e82š 46M39e59r50t55a

17. 12. 2019 18:46

Polsko se ohradit nemohlo, protože má samo máslo na hlavě. Využít situace a přiživit se na tom, když se něco dělí, to si přece vyzkoušelo na náš účet po Mnichovu, ale jak se říká, kdo jinému jámu kopá, sám do ní padá:-)

1 0
možnosti

Takhle - zločiny komunismu, SSSR či Ruska, je třeba neustále připomínat. Mělo by se tak ale dít věcnou a slušnou diskusí, podloženou fakty. Ne nenávistnymi výlevy a planými výkřiky do tmy, ne fanatickým obdivem či naopak fanatickou nenávistí vůči dnešnímu Rusku. Jsme přece kulturní národ v 21 století.

A mělo by se kritizovat korektně. Příklad z jednoho článku na idnesu - Rusové koncem války při svém postupu znásilňovali ženy. O něco dále - podíl Rusů na porážce Německa na východní frontě je jen poloviční, neboť přibližně polovinu sil tvořila vojska ostatních národností SSSR. Obojí je pravda. Pokud je to však takto napsáno v jednom článku, působí to jako demagogie a záměr novináře. Já tento přístup nemám rád, právě toto dělali komunisté.

1 2
možnosti

Ona se nesmí říkat pravda? Dvě pravdy za sebou jsou demagogie? Pravda bývá nepříjemná, hlavně pro ty co jí nechtějí slyšet.

2 0
možnosti

P26e34t95r 21L36u55k59e47š

17. 12. 2019 0:19

Blog by si zasloužil reakci. Jen by byla příliš obsáhlá a je po půlnoci. Ruské archivy vydaly řadu dokumentů, kterými lze úvahy autora rozmetat na prvočinitele.

Ještě v listopadu 1940 doručil soudruh Molotov německému velvyslanci nabídku obsahující podmínky, za kterých je Sovětský Svaz ochoten přistoupit jako čtvrtý člen k paktu mocností Osy.

2 0
možnosti
Foto

No a co z toho strašného vyvozujete. Ohrozil tím Molotov nějak samostatnost a nezávislost SSSR? Bližší košile než kabát. Víte, že mohlo být tímto aktem ušetřeno 100 miliónů životů Němců, Sovětů, Japonců a Italů.

0 2
možnosti

!!Zmýlil jsem se ve svém níže uvedeném příspěvku, kde jsem omylem souhlasil s paní Klímovou, která, jak jsem posléze zjistil, obhajuje ty "jediné pravdivé". Bohuždel, moje nepozornost8-oProto opravuji a uvádím svůj příspěvek znovu:

Měl jsem v době totality plné zuby toho, když tady tito "neomylní" soudruzi v šiku a se svojí "jedinou pravdou" tak dlouho vládli, špehovali na každém kroku a posílali stbáky (nebo jimi sami byli) na ty „nepohodlné, problematické a nespolehlivé“.

Zametli v době největších čistek v roce 1970 nejen s našimi rodiči, ale pokračovali dále napříč celým příbuzenstvem včetně jejich dětí. Říkali při tom zcela nepokrytě a sebevědomě: „Když se kácí les, tak létají třísky!“

Kdybych to sám na vlastní kůži nezažil, nevěřil bych tomu.

Cítím hnus nad takovými "lidmi", kterým už očividně otrnulo a dnes se zase odkrývají v plné parádě, šíří nenávist a účelově každého, kdo s nimi nesouhlasí nebo jen nesdílí jejich názor, nazývají těmi, kterými sami NIKDY nepřestali být - komunisty!

P.S. A mínusovači budou ti, kteří ty hnusárny dělali a v mých řádcích se našli.

2 0
možnosti
Foto

Paní Klímová, dle mého názoru, jen vždy obhajuje názory pana Vodvářky, i kdyby byly sebevíce zvláštní.

1 1
možnosti
Foto

Včetně pana autora. A tím jste dokázal, že článek pana Vodvářky je pravdivý. Rv

4 5
možnosti
Foto

Kolego, doposud jsem vás považoval za člověka, který má na společnost odlišné názory. Což samozřejmě není na škodu. Nicméně - dnešním článkem jste porušil jistou mez slušnosti.

A/ nikde nepíšu "po celou dobu", jak je usnesení EP správné. Pouze na ně odkazuji a poté vyjmenovávám některé věci, které nám (vzhledem k fotografii tak jistě i vám) zatajovány a byla nám nabízena bohapustá ideologie.

B/Píšete, že usnesení EP zcela ignoruje šílenou zrůdnost nacistické ideologie nadřazené rasy. Pokud si dáte práci. tak ono usnesení hodnotí negativně obě totalitní ideologie.

C/ uvádím pro čtenáře odkaz http://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-9-2019-0021_CS.html

D/ dnešním dnem vás považuji za obyčejného manipulátora a lháře.

15 1
možnosti
Foto

J60a75k37u67b 31R16o93t67h

16. 12. 2019 18:07

Milý doktore, mimo téma, takže asi smažou, ale - při výměně compu jsem přišel o Vaši adresu, takže tudy tady - moc děkuji za krásné přání s ještě hezčí fotkou, i Vám vše...R^

1 0
možnosti

To jsem netušil, že 27.1.uctíváme zvěrstva nacistického Německa!

To je skandál !;-€

2 0
možnosti

Pan Máj snad někde píše, že "uctíváme zvěrstva nac. Německa"? Vy nechápete význam ČESKÝCH slov? 8-o8-o8-o

Autor napsal ohledně 27.1. úplně jinou informaci! Naučte se pořádně česky včetně chápání psaného textu, než se pustíte do "rozboru" článku, jehož autorem je bezpochyby velmi inteligentní člověk!

1 0
možnosti

J41o89s51e28f 41N76i27k32l

16. 12. 2019 16:04

V současné době Německo a Francie dobyly Evropu ekonomicky i politicky, VB z EU vystupuje, nebude se podílet na tom, co z Evopy tito lídři ještě udělají..proto je potřeba ohýbat historii k obrazu svému...a až bude čas i Benešovy dekrety zpochybníme a zrušíne a zase bude co dělit...

6 5
možnosti
Foto

J33a82k59u58b 33R23o89t32h

16. 12. 2019 16:17

A proto hurá k Rusku, Nikle, co? :-/;-€

7 5
možnosti
Foto

J54a64k95u51b 40R62o98t15h

16. 12. 2019 15:56

Čemu přesně jste nerozuměl v názvu onoho dne, který má připomínat zvěrstva jakéhokoliv totalitního režimu? A proč lžete, když tvrdíte, že podle dokumentu nezačala válka 1.9., při totálním neporozumění termínu "v přímém důsledku"?;-€;-O

11 2
možnosti

Slyšeli jsme slovo komunisty. Čest.:-P

6 4
možnosti

To o sobě prohlásil kdo, p. Stehlíku?! 8-o Vy jste těmi komunisty doslova prolezlý, to je patrně dědičné, že? I Vaše rétorika tomu odpovídá.Rv

1 1
možnosti
  • Počet článků 186
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem lékař, vlastně byl jsem...

Seznam rubrik