Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vše, co jste napsal, je pravda.. i když si nemyslím, že to pro vás bylo nějakým překvapením. Prostě jste si chtěl postěžovat na tu strašnou dobu, v které žijeme. Rozumím. Jen si tak pro sebe říkám, že podobné články čtu posledních dvacet let každé Vánoce, a že by bylo dobré, abychom se už pro jednou smířili se světem a společností, v které žijeme. A s vědomím toho, že jiný svět nemáme, přesto se snažili v něm nalézt onen prostor na rozjímání, dobročinnost a modlitbu. Přes mírnou skepsi, neztrácím naději, že to jde a částečně se mi to i daří. Centru Prahy bych vám ale pro příště radil vyhnout se obloukem.

1 0
možnosti

A co jiného čekáme, když se Ježíš už dávno vytratil z života lidí?

0 0
možnosti
Foto

Já vím, že je to čiré bláznovství hledat předvánoční klid v Praze. Syn, který v Praze žije nás od návštěvy trhů zrazoval, ale člověk je holt nepoučitelný. Úplně stejnou situaci jsme zažili loni. Děkuji za přání k Vánocům, přeji Vám také krásné a hlavně klidné Vánoce /ne hektické jako advent v Praze/..

0 0
možnosti
Foto

Martine, jet do převánoční Prahy je nerozum.

Přeji krásné Vánoce.

0 0
možnosti

Praha není na duchovní rozjímání před Vánoci. Určitě najdete lepší místa. Přeji krásné Vánoce !:-)

0 0
možnosti
Foto

Je to smutná realita, každý se však tomu může vzepřít třeba tak, že si doma s rodinou zazpívá koledy, třeba s pomocí web stránek koledy2019.wz.cz

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS