Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A tím, že vystěhují nějaký tábor na předměstí Paříže jako sníží migraci? Když na druhé straně jsou vždycky tuze iniciativní při přebírání migrantů, kterým nyní bez Salviniho dovolí Itálie přistát. Tomu snad nemůžou věřit ani oni sami, Le Pen má pravdu, prachobyčejný podvod na voliče.

2 0
možnosti

Lepší pozdě, než později. Jenže to by museli myslet vážně a nesměli by to jen tak plácat pro uklidnění voličů. Těmto kecům může v tuto chvíli věřit - slušně řečeno - jen skutečně velký naiva.

6 0
možnosti

Ono by tie krajiny vrátane Francúzska museli chcieť. Museli by skutočne chcieť obnoviť kontrolu nad migráciou aj nad "stratenými územiami republiky". Ale to politici zjavne nechcú. Dokonca, zdá sa, ani samotní Francúzi nechcú zastaviť nelegalnu migráciu, nechcú určiť mantinely rozťahovacnemu agresívnemu islamu. Ťažko povedať, či ide o pohodlnosť, lenivosť, alebo úplnú ľahostajnosť k vlastnému osudu. Francúzi sa už možno ocitli za bodom zlomu.

7 0
možnosti

Jo, oni chtějí obnovit kontrolu nad migrací a já chci porazit Carlsena a splnit si svůj sen, který jsem měl jako žák základní školy a který jsem potom pustil k vodě: Stát se mistrem světa v šachu. S Carlsenem se už znám, i když (jak říkal doktor Štrosmajer o anglické královně) jenom napůl: já jeho znám, on mě ne. Teď ještě zařídit dvě maličkosti: 1) vyhrát pár turnajů a získat právo na zápas o titul mistra světa a 2) v tom zápase ho porazit. V takovém případě tím mistrem světa budu.

Myslím, že mám přibližně stejnou pravděpodobnost úspěchu jako Francouzi, když chtějí obnovit kontrolu nad migrací.

9 0
možnosti

Pane Beneši, z toho článku je, myslím, zřejmé, že jsou to z jejich strany jen takové silácké řeči o ničem. Jsou to škatulata hejbejte se.

Ona i taková ochrana hranic dnes spočívá jen v tom, že daného migranta zaregistrujete... Dostali jsme se k opačnému extrému toho, co znamenala hranice za socialismu. Jdeme prostě ode zdi ke zdi. Je otázka, jak blízko jsme bodu obratu... Hlavně, že na dovolenou můžeme jezdit bez kontroly na hranicích, to je supééér. To se fakt vyplatí...

Zrovna jsem doposlouchal rozhovor s Miroslavem Bártou s Barborou Tachecí. Je tam několik skvělých myšlenek. https://www.youtube.com/watch?v=ISsHr-ywwkQ

9 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS