Diskuse

Rozloučení

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji Vám za smazaný příspěvek pod článkem "Moje likvidace...". Do teď jsem nevěděla, zda se Vám skutečně děje příkoří, nebo zda se vše odehrává jen ve Vaší mysli. Teď už to vím...

8 0
možnosti

V dřevních dobách bez mobilů a internetu kolovala mezi lidmi tištěná vizitka s výmluvným textem "Neustále roste okruh těch, kteří mi mohou políbit ..." (každý ať si doplní podle svého vkusu), kterou bylo možno bez dalšího komentáře předat člověku, se kterým nebyla možná diskuse. Na rozloučenou ji ode mne přijměte alespoň virtuálně.:-)

5 0
možnosti
Foto

Vy jste zralý na psychiatra. To nemyslím jako urážku, ale jako dobrou radu. Chodit k psychiatrovi není žádná hanba, lidé se také nesmějí někomu, kdo chodí k lékaři s bolavou nohou, takže ani výsměch pro psychiatrické postižení není určitě na místě. Jde jen o to, najít v sobě tu vůli a začít svůj problém řešit. Vy, pane Nováku, máte dle mého názoru problém opravdu veliký. To je asi tak vše, co bych na závěr k Vašemu případu chtěl vyjádřit. Mějte se hezky, a neberte mou radu na lehkou váhu. Ale to už je Vaše věc. Sbohem.

2 0
možnosti

;-D, tak teď jsme se bavila. Fakt, že jo: co slovo, to charakteristika vás samotného;-D. Je mi úplně fuk, co tu zase směrem ke mně zplodíte - vy už jste mi toho řekl tolik, že mě už nic stran vás nemůže překvapit a rozhodit. Četla jsem ty příspěvky pan Nováka pod vašim blogem o policii. Tam bylo evidentní, kdo je kdo. Tykačka vám třeba vadila. Vám i ostatním. Bylo zcela čitelné, že pan Novák skutečně nastvuje zrcadlo zdejší elitě, která moralizuje,ale za svůj nos se nechytí. Že vám nevadil pan Uher, který zde už léta tyká a je sporostý! Pan černý a spol také. Korn, Růžek, Ševčík....Tady jich je - těch hulvátů, které tu adminstrace léta nechává a pak si hraje na spravedlivé a dotýká se jí styl, kterým ale pan Novák jen záměrně ukázal, jak se tu diskutuje. Vy, pane Kroupo, střídáte nálady přesně podle vzoru poruch osobnosti - a vy tady budete někoho natírat psychiatrií? Navíc vy - který z nějakých prapodivných důvodů zobete z ruky těm, kteří do vás dříve šli? Proč? Máte nějaké své zájmy? No on to čas ukáže, o to se nebojím. To se asi hodně lidí, kteří vás tu prokoukli - dost pobaví.

1 0
možnosti

Ve veřejném prostoru nečekejte obdiv a lásku, spíše opak. Když jste to nemohl strávit, měl jste zakázat diskusi. Takto jste mnoha mimoňům jen udělal radost z jejich díla. Keep smilling a pobyt v přírodě pomůžeR^

3 0
možnosti

Blogy bez diskuzí asi nebudou to pravé ořechové, ale bohužel máte pravdu. Jediným výsledkem toho, že to pan Novák zabalil, bude totiž pouze veliká radost místní blogové partičky z toho, že se v rámci boje za tu svoji pravdu zbavila dalšího "vetřelce".

1 0
možnosti
Foto

Tak napíšu ještě jednou to, co jste mi smazal. Nesmíte se brát tak vážně. A když už, neměl byste být takový uplakánek. :-) Ale někde na Parlamentních blistech vám bude dobře.

4 0
možnosti

Bude pokoj od jednoho zapáleného kobliháře.

2 6
možnosti
Foto

Tedy, co tady se odehrává za psychocirkus, to je vážně neskutečné...!;-O

0 0
možnosti

J22o37s54e74f 27U64l58m40a56n

15. 12. 2019 23:33

Mi přijde jako celkem zábavné, že lidé, kteří si myslí, že se s autorem neshodnou, tak se s ním vlastně shodnou (respektive aspoň část), akorát to neví. :-)

0 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Když daleko sprostěji uráží druhá strana (tedy fanatičtí komunistobijci, rusofobové a Babišobijci), tak jim to prochází bez problémů.

Takový Zdeněk Matuška napíše o panu Řezníkovi, že je "lidskej odpad" , tito jedinci to plusují

Jiří Kindl 28737 , Marek Trizuljak 80677 , Tomáš Vodvářka 33174 , Jiří Přibyl 76585 , Michal Kanda 70735 , Hana Márová 21647 , Vokoun Vladimir 82898 , Josef Hájek 37384 , Jiri Vrabec 33259 , Marie Jandová 81356

a nic se neděje... https://blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191215_739233_blogidnes

Nebo je dle Vás v souladu s kodexem vydavatele tento příspěvek?

Pan Novák dostal půlroční ban za daleko mírnější výrazy.

0 0
možnosti
Foto

Každý je strůjcem svého štěstí

0 0
možnosti
Foto

Nesázel bych na 100% platnost daného úsloví, nicméně pan Novák mu zde dostál na výbornou.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS