Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jsem pro dvourychlostní EU. Ve skupině, kde bude Česko, navrhuji zařadit "integrační zpátečku"...

6 0
možnosti

Byla tuhá Varšavská smlouva - kde je teď? S tou centralizovanou EU to dopadne podobně, akorát to všechno hrozně dlouho trvá a my žijeme jen krátce. Takže chceme-li nějakou budoucnost pro naše potomky, musíme ten neblahý vývoj sledovat, odporovat zhovadilostem a připravovat tak půdu pro změny, i když se jich mnozí nedožijeme :-)

10 0
možnosti

Samozrejme že nič netrvá večne, kde je dnes Mongolská ríša, Macedónsko, Rímska ríša...., aj posledné zbytky Britského impéria sa nám rozpadajú v priamom prenose.

EU je dnes pre nás tá najlepšia alternatíva, máte pravdu nesmieme ostať pasívny.

0 4
možnosti
Foto

J17i30ř22í 53K74a52r30b15a56n

14. 12. 2019 21:51

No ono se může i stát že v západních zemích zvítězí příznivci "dvourychlostní Evropy". Původní členské země, které již V4 nebude brzdit, rozjedou naplno proces integrace. Ze zemí V4 a některých dalších nových členů se stane ostrov, který se od rychlého jádra EU odtrhne a za pomalého zaostávání se od něj bude stále více vzdalovat. Nakonec se z toho ostrůvku stane nefunkční přívěsek EU.

2 9
možnosti

Zaostávání?

Když si vezmu, čemu se (v bruseli) říká pokrok, rád budu zaostávat.

16 0
možnosti

Přesně tak. Po prvotním šoku z brexitu plno žvástů o reformách a jak se musí Eurosojuz změnit a kde jsou za ty roky ty reformy?

5 0
možnosti
Foto

Žvástů o nezbytnosti reforem EU jsme od kandidátů slyšeli během předvolební kampaně tuny. Vteřinou jejich zvolení se tyto kecy dokonale vypařily a od té doby o reformách nepadlo ani slovo.

6 0
možnosti
Foto

Oceňuji lidi, kteří si jdou vytrvale za svým.

1 0
možnosti

Strašná představa budoucnosti.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS