Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J73a82n 33Š71i40k

14. 1. 2020 16:39

Díky pane Prouzo. Sledoval jsem dokumentární seriál z Heydrichiády. Naše ženy byly nejstatečnější, dokonce mnohé více než parašutisté cvičení v Anglii. Opravdu s chutí jsem si početl. Hezký den

0 0
možnosti
LJ

To snad není možné!!

0 0
možnosti
Foto

Moc hezké vyprávění, Josefe.:-)R^

Možná ty ženy, o kterých píšeš, nemají děti? Protože si myslím, že jakmile žena má dítě, nebo děti, je opatrnější a zbytečně neriskuje:-)

1 0
možnosti
JP

Ano, Šárko, je to tak. V době, kdy mé kamarádky takhle riskovaly, neměla ani jedna dítě. S dětmi zřejmě přichází adrenalin jiného druhu, že?

1 0
možnosti

Josefe, moc pěkně jsi to popsal a sepsal. Ale ikdyž určitě hrdinky existují, tak třeba ty dvě dívky z pákinstánské kauzy, to rozhodně nejsou. A takových případů zdá se je dost. Protože neznalost, vlivem toho lehkomyslnost až hloupost.

A z toho plyne, že "nevědomost hříchu činí, a ne že ne.

2 0
možnosti
JP

No sláva, Marie, už jsem přemýšlel o tom, čím jsem tě rozzlobil, žes zmizela z diskusí pod mými články. K těm dvěma dívkám, uneseným v Pákistánu bych ještě toleroval jejich naivitu, i když jsme ji zaplatili my všichni, ale taková Tereza H. zadržená v Pákistánu s devíti kilogramy drog, to rozhodně o naivitě nebylo.

0 0
možnosti
JK

Napsal jste to skvěle. Chtěl bych jen dodat, že mnohé ženy svou odvahou předčí muže a přitom dokáží zůstat ženami. R^

1 0
možnosti
JP

Máte naprostou pravdu, všechny mé vzpomínané kamarádky rozhodně nejsou vypjatými feministkami a určitě si nedokazovaly, jak jim muži nesahají po paty. Prostě do toho šly.

0 0
možnosti
PK

Teda to je oslava ženské odvahy, no třeba si řekly, k čemu nemáme dnes dost odvahy, k tomu zítra nebudeme mít dost sil a šly do toho....

R^R^R^

0 0
možnosti
PK

..jen jsem zapomněl napsat,že to si říkám já ,když musím k zubaři...

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik