Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Asi nejlepší bude, když si pečlivě přečtete pravidla blogování a diskutování, když se vší silou posnažíte tomu všemu porozumět a snad se dílo podaří.

1 0
možnosti

Vladimír...věčný optimista:-)

0 0
možnosti

Žiju svůj sen i bez koučinku. Odstraňování klacků pod nohama je snad vaše profese, místo nářků se obraťte na některého z vašich kolegů, ať vám poradí.

0 0
možnosti

Přeji, ať se daří! Koučink není nutný, mnoho lidí ho nepotřebuje. Jenom když člověk vstupuje na své hranice a dostává se do nových situací nebo když se snaží vystoupit na vyšší level. Jako koučové si vzájemně pomáháme. Ale nejedná se o rady, ty nejsou k ničemu. Lékaři také chodí k lékařům, když to potřebují :).

0 0
možnosti

Když čtu, co máte v profilu, ani se nedivím. Tohle není inzertní rubrika.

0 0
možnosti

Děkuji, upravil jsme svůj profil.

0 0
možnosti

It specialista a neumí si poradit s adminy...?

1 0
možnosti

Copak IT specialista, ale autor je dle stránek ve skupině koučů, kteří vás naučí odstraňovat překážky, abyste dosáhl svého cíle.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 78
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 971x
Koučink hrou - hrajeme si na změnu. Kdo si hraje nezlobí!

Pracuji s lidmi na změně. Změnit něco potřebujeme každý. A většině z nás se to nedaří. Změna je život! To víme, ale i změna typu jo-jo efektu patří k životu. Chceme se změnit a zůstáváme stále stejní... Pojďte si hrát!

Mám stránky 333coaching.cz. 

Nechci psát rady pro druhé, ale to, co vychází z mé osobní zkušenosti. Co jsem prožil a zakusil na sobě. Jen to má sílu, to funguje. Pokud to nepomůže mě samotnému, nemám právo to nabízet druhým.

Přečetl jsem spoustu dobře míněných příruček. Málokdy za nimi ale byl osobní prožitek autora. Pisatelé píší proto, aby psali ne aby sdělovali, co prožili.

Psaní je pro mně nacházením sama sebe. Ta slova jsou moje myšlenky a tím kousek mě samotného. Možná by šlo podobně jako při detekci krve podle slov určit DNA autora. To, co píšu je moje DNA. Asi tam bude i spousta chyb. Nejsem dokonalý. Některé věty bych možná znovu nenapsal. Měním se. Snažím se o osobní růst, i když je to někdy těžké. Možná bych taky za všechny svoje názory nedal ruku do ohně. Nejsem neomylný.

Stává se mi, že mě reakce čtenářů dovedou k jinému uvažování. Třeba to zabolí, ale pomáhá mi to. Moc mi ta zpětná vazba pomáhá. Díky za ní.