Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AL

V Británii volby nedopadly. Co fčil?

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Autor: David Dvořák | pátek 13.12.2019 15:35 | karma článku: 38.71 | přečteno: 1026x

Zdroj: https://daviddvorak.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=739071

.

Úžasný výsledek !!! A zasloužený.

Karma.

:-)R^

4 1
možnosti
Foto

Tak ono by referendum nejspíš jinak dopadlo.

Ve volbách se nerozhodovalo o tom jestli Brexit ANO či NE, ale o tom kdo bude vést GB. Pro mnoho lidí byl větším problémem Corbyn v čele než Brexit, část by raději zůstala v GB, ale v prvé řadě chce aby se už konečně rozhodlo a všichni věděli na čem jsou, část opravdu chce Brexit.

Je jen otázkou jestli Brexit "nenapodobí" třeba Skotsko či Irsko, jesti vůbec zůstane Velká Britanie, Velkou Británií.

Pro EU pak není ani tak podstatné jestli Brexit ANO či NE (než Corbyna to raději Brexit i z mého pohledu), ale podstatné je, že snad přestane i ta schizofrenní situace a Brexit se rychle dotáhne do konce-ostatně to co EU opravu chtěla bylo to aby opravdu došlo ke konečnému rozhodnutí zda Brexit a jestli s dohodou či bez.

PS. Ještě Brexit nenastal, minulá sněmovna ukázala, že ni v rámci Konzervativců to nemá Johnson tak jednoduché takže ani to rychlé rozuzlení není tak jisté

1 5
možnosti
AK

Zdá se, že hodně Britů už má dost tupé ideologické buzerace příslušníků elit, politického a ideologického šílenství kvanta různých neziskovek a ideologických lží třeba o mírumilovnosti islámu, kterými je média krmí a které jsou v rozporu s žitou skutečností voličů.

11 2
možnosti
Foto

Takže se teď všech migrantů zbaví, i těch, co tam přicestovali ještě před vstupem do EU? ;-D

2 4
možnosti
Foto

Pomněte, že dle V.I.Lenina (a i jiných) je lid jediným zdrojem moci ve státě. Britové si zvolili hazardéra, my zase dvojici MZ + AB.

A teď budeme očekávat výsledek. A ten je rozhodující.

2 9
možnosti
AK

U nás je to jednoduché - stačí vyměnit zločince Babiše, nechat zemřít Zemana a vypukne ráj na zemi.

Nebude se krást, dotace budou spravedlivě rozdělované a konečně ekonomicky doženeme Německo.

Hurá.

15 1
možnosti
JL

Co by se dělo? Brusel bude muset škrtit prachy a bude nás dusit, že máme být superzelení. Česká ekonomika to nedá, i mentálně jsme jinde než třeba Švédi.

6 1
možnosti
JH

Co včíl? Předpokládám, že až se tihle novináři a politici z toho zklamání proberou, tak obligátně zase obviní Putina

18 2
možnosti
DR

To bude vono. Putin za to může. R^

4 1
možnosti
PB

P18e85t94r 64B19u88r85i89a75n

13. 12. 2019 16:24

Víte o tom, že mainstream znamená střední, nebo také většinový proud, a ne oficiální propagandu, že ano? Například v hudbě je mainstream pop music.

Protože tahle vaše věta potom nedává smysl: Nezle očekávat přiznání pravdy, že EU elity a mainstream jsou odtrženy od reality, nehájí zájmy většiny, ale většinu chtějí převychovat k obrazu svému.

A tahle mě zase upřímně rozesmála: Pro kavárnu je např. nepředstavitelné, že se Boris Johnson, v době londýnského starostování, převlékl za bezdomovce a bez ochranky pobýval pár dní mezi těmi nejubožejšími, aby zjistil, jaký je tam stav věcí ...

A co venku chtěl zjistit? Že v zimě je zima, za deště mokro a kdo nemá peníze rohlík si nekoupí? Na to se přeci nemusel převlékat za bezdomovce, stačilo si na tři dny jít lehnout na vlastní zahradu. Trochu trapná a zbytečná póza.

6 11
možnosti
JL

To bych neřekl: debatou s bezdomovci se hodně dozvěděl o tom, jak žijí a co potřebují. Dobrý politický tah.

4 0
možnosti
Foto

Dopadlo to dobře! A jak je vidět,když se chce tak,tak to jde.To ovšem neplatí pro ČT,tam mohou chtít cokoli ale vždy to dopadne opačně.

9 1
možnosti
JR

J79a47n 58R81á74ž

13. 12. 2019 19:17

Po shlédnutí včerejších zpráv na ČT, jsem nepochyboval o Johnsonově porážce. Názory jejích londýnských zpravodajů mne naplnily optimismem, že levice v Británii zvítězí a tak byly výsledky voleb pro mne zklamáním!

PS. Myslím to upřímně;-D

6 0
možnosti
MK

Vyjadřujete radost nad vítězstvím Borise Johnsona. Jeho Konzervativní strana dosud je v Europarlamentu ve stejné frakci jako naše ODS, na které jste ovšem v minulém blogu nenechal nit suchou.

Takhle nějak si představuji schizofrenii.

2 11
možnosti
Foto

Já myslím, že slučujete dvě odlišné věci.

13 0
možnosti
  • Počet článků 250
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1693x
Pivko moc nemusím, ale jedno na genialitu našich vůdců dám. Jinak - čím jsem starší, tím více mi vadí páchání zla na dětech a bezbranných, ve zbytku jsem asi celkem normální ....

Seznam rubrik