Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ne, že bych byl fanda pani Vitáskové, to ani náhodou, ale ten nadpis mě zaujal, ale nepochopil jsem proč na ní cosi padne.....

1 0
možnosti
MG

... my nesmíme ani naznačovat

0 0
možnosti
JB

J59i78r55i 31B49o60r

11. 12. 2019 9:51

Vy dělíte tragedie na předvánoční a po vánoční? Po vánoční se vám zdají menší??

1 0
možnosti
MG

Pane Bor, jisté je, ze spásy předvánočních událostí do mysli lidi jsou o to větší, ze v čase klidu a míru více podtrhují potřebu klidu a míru.

0 0
možnosti
IK

Nesmysl. Když si někdo vezme do hlavy, že nedostává to, na co má "nárok" nebo "právo", neuspokojí ho nic. Tady by pomohla jen včas nasazená svěrací kazajka a psychiatrická léčba. Jenže vrah se určitě nechtěl léčit na psychiatrii (a není vyloučeno, že mu psychiatrické vyšetření bylo doporučeno, to se asi nedozvíme). Chtěl se léčit s nemocí kterou si vymyslel a podle svých představ. A když nebylo po jeho, popustil uzdu svému vzteku. Tam kde normální člověk nadává a kleje, případně praští do stolu, v nejhorším třískne talířem, tam takový z normálu vybočující člověk zapálí kostel nebo zavraždí nevinné lidi.

Navíc nešlo o žádného opuštěného nešťastníka, měl zaměstnání, kde s lidmi vycházel dobře, měl rodiče, kteří mu jistě neodepřeli lidskou účast a služeb zdravotnictví využíval také. Tvrdit, že kdyby se šílenému střelci někdo věnoval a poskytl mu podporu, že by se nic takového nestalo je demagogie a ubohý pokus přihřát si vlastní polívčičku.

3 0
možnosti
MG

Jednak jsem nic takového netvrdil, jednak útok o kterém píší noviny nemůže nebýt produktem psychických problému a psychické problémy jsou vždy důsledkem společenské viny. Vy paní, zda se, jste se vším až příliš rychle hotova.

0 0
možnosti
Foto

I36v27a26n 66M87a93r21e23k

11. 12. 2019 8:14

Dobrá "agitka" . Tedy "využít" tragedii v Ostravě k politickým hrátkám, to chce opravdu silný žaludek. RvRvRv

2 0
možnosti
MG

ono je jádrem textu nějaké agitovani? Ale jděte

1 1
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik