Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Děkuji všem za diskusní příspěvky! :-) Jsem v jednom kole, sotva napíšu článek ( měla jsem dovolenou, dělali mi doma skříně - začínám bydlet jako člověk;-D)

0 0
možnosti

Mirko, napsala jsi, ze nesvedes vic nez rizky a krkovicku. Nebud tak skromna;-)Rizky jsi udelala kdyz jste byly u nas v kvetnu na navsteve. Moje zena byla tehdy v ten den zaneprazdnena mimo domov a tak nezbylo, nez poprosit o kulinarske umeni Tebe. Bylo to mnamko, jak moje zena tak ja jsme byli jeste na druhy denz tech rizku jako u vytrzeni:-) Ze prineseme na navstevu neco, co navsteve nepadne a zase naopak navsteva nam nabidne, co nepadne nam, se snad stava vsem.;-D

1 0
možnosti

I42v72a89n94a 44L45a74n47c84e

10. 12. 2019 15:44

Nejlépe na návštěvu vozit to, co mám sama ráda. Pokud se jim nepovede mě pohostit, tak jím svůj výtvor a spokojenost na všech stranách.

2 0
možnosti

Tedy tak sličné děvče a ještě smaží řízky a peče krkovici!! Netušil jsem, že takový zázrak ještě existujeR^R^

2 0
možnosti
Foto

Hele, u nás je to tak, že moje žena u návštěv, které jsou u nás poprvé, experimentuje. Takže většinou jíme cosi úplně poprvé. Mívá to dvě východiska. Buď je to skvělé, má žena získá na pověsti skvělé kuchařky a naši přátelé se stanou "kamennými". Nebo se jídlo nepovede a jsou u nás naposledy. ;-DR^

2 0
možnosti

Dvě poznámky:

Umění vařit, péct, dělat květinovou výzdobu... patří mezi asi sto cest, které podle Kamasutry vedou k lásce. Češi vulgárně tvrdí, že láska prochází žaludkem. Ostatně s hladovým žaludkem to není až tak ono, že?

Prožil jsem podobnou příhodu. Jel jsem za holkou na Šumavu a nakoupil jsem cukrářské výrobky. Nevím, zda zrovna byla v dietě, ale již při prvním pohledu do očí bylo zjevné, že se nezavděčím. Víckrát jsem na Šumavu kvůli ní nejel. Vy jste zjevně dopadly lépe!

:-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS