Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Radko, tak nějak jsem uronil slzu. Ta reminiscence intelektuála na Hradě...nedělejte mi to, prosím. R^

3 0
možnosti

R^Hezká vzpomínka. O něco se sice snaží Zelený Raul, ale je takový moc brutální. Gumáci byli poetičtější. Možná ten rozdíl charakterizuje i dnešní poltiku. Co politiku, možná i společnost.

4 0
možnosti
Foto

děkuju, je to právě dobré pro naše rozhlédnutí, čeho jsme schopni byli, co umělo fungovat a co si dnes nejde vůbec představit. A pořád budu trvat na tom, že je to opravdu hlavně tím, kdo udává styl shora. Dřív to šlo v pohodě. Dneska se nejde ani zmínit. Fakt je to nějakým Havlem a havloidy? a není to čirou náhodou přesně naopak?

2 0
možnosti
Foto

Gumáci Jaromíra Soukupa

2 0
možnosti

Andrej Babi§ uvádí: Gumáci pro všední den.;-DR^

2 0
možnosti
Foto

R^R^R^ Jo! Dnešní panáčci by se skvěle vyjímali jako gumáci!

Počítám však, že by to neunesli.

Václav Havel občas mluvil o lidech křečovitě sevřených, kteří humor nesnášejí, uniká jim a nemohou mu rozumět (Pozor, fakt, že někdo někoho zesměšňuje, nemá nic společného s humorem. Platí werichovské, že abyste mohli tropit humor, musíte umět dělat si srandu sami ze sebe.)

No a pan Zeman propásl jedinečnou příležitost poté co partička Stohoven vyvěsila na střeše Hradu inovativní prezidentskou standardu. Kdyby brzy poté naklusal na tiskovku oděn do olbřímích červených trenek, mohl být před celým světem za frajera.

4 0
možnosti

Ano, tento pořad dneska na obrazovkách velmi chybí.

1 0
možnosti
Foto

Ano,. Gumáci byli skvělí a nadčasoví, tehdejší pan prezident i jeho nástupci, stejně jako jiní tehdy populární političtí exponenti, byli zkarikováni tak, že to pobavilo a neurazilo. A taková satira, podobně jako Česká soda, by měla v lidech zůstat.

4 0
možnosti
Foto

Až tak nadčasoví nebyli. Spíše odpovídající tehdejšímu ,,klimatu". Tehdy byl nejen ,,net", ale i komerč. TV u nás v počátcích. Ovšem doba i technika ,,poněkud" pokročila, a to kroky až ,,mílovými". Že, ehm;-)

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS