Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

Suma sumárum posledního výronu špíny KTE:

I poslední tejkalovský výkřik o magnetickém poli není ničím jiným, než slaboduchou slátaninou plnou neadekvátních informací, blábolů a prázdných řečí.

Perex - autor si pobryndal kazajku výstřikem své žluči

Úvod - úporná, leč infantilní snaha předem ocejchovat článek na kreacionismus.cz nálepkou nevěrohodnosti.

2. odstavec - mlácení prázdné slámy na téma uměle vytvořeného problému zařazování magnetického pole spolu s výtrysky jedovatých urážek na adresu těch, kteří věří Bibli.

3. odstavec - jen další natahování předchozích hloupých úvah

4. odstavec - zcela bezostyšné a nedůvodné osočení celosvětově uznávaného odborníka Davida Coppedge způsobem, který by i nevzdělaný závistivý hokynář na předměstské periferii napsal stokrát líp

5. odstavec - kdo přehlíží fakta? Zcela neadekvátní výplody podobné blábolícímu mozku pod vlivem lysohlávek.

Poslední odstavec - závěr: Protože intenzita zemského magnetického pole JE trvale klesající, tejkalovská argumentace je jednoduše od začátku až do konce nesmyslná a absurdní. Článek Karla Tejkala je jen mlácením prázdné slámy, které však některým fanatikům může znít libozvučně.

0 1
možnosti
KT

"Konečná fluktuace intenzitu pomalu zvyšovala, dokud nedosáhla vrcholu (o 50% vyšší než dnes) kolem Kristovy doby. Pak se začal pomalu zrychlovat pokles. Asi 1 000 let po Kristu byl pokles téměř stejně rychlý jako dnes." To je vaše věta, velevážený pane Zelinko. Pokud však intenzita magnetického pole v minulosti dosáhla vrcholu (maxima), pak nemůže být současně trvale klesající. Opravdu je to takhle jednoduché.

Už se opakuji, ale asi se shodnu s více účastníky této diskuse, že byste měl mírnit své výrazivo. Já vás nikam hlásit nebudu, ani mazat, za sebe jsem rád že nám zde prezentujete zlatý fond kreacionistické lásky k bližnímu. Kdo si diskusi přečte, snadno pochopí, k jakým morálním výšinám může člověka přivést náboženský fundamentalismus. Mně se vaše příspěvky líbí, ale vaše jedovatá slina může rozzlobit někoho třetího a pak bychom o vaši milou přítomnosti mohli přijít. Nebylo by vás škoda?

0 0
možnosti
JZ

Nepřekvapuje mě, že nic nechápete, přestože v účelově vypnuté oblasti vašeho mozku dobře víte, jak je má věta míněna. Ale protože jste zabetonovaný ignorant, jste schopen vnímat jen své selektivní vysvětlení a rozvíjíte potom květnaté nesmysly.

Kdybyste nebyl dobrovolně hluchý a slepý, věděl byste, že my netvrdíme setrvalou exponenciální snižující se křivku MP. My jasně uvádíme chování MP v období Potopy. Ale protože vy máte osypky při slově Potopa, pak váš mozek automaticky provede selekci a vy slyšíte a vidíte jen to, co jste si naprogramoval.

Takže opět tejkale: plácáte nesmysly a plýtváte energiemi.

0 1
možnosti
KT

Studoval jsem matematiku asi mnohem důkladněji a déle než vy, opravdu neznám funkci, která by dosahovala maxima někde uprostřed definičního intervalu a současně byla všude klesající.

0 0
možnosti

Vy věříte i v pohádku o Potopě světa? Věříte také na vodníky?

0 0
možnosti
  • Počet článků 54
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Kreacionisté (mladé Země) a zelení šílenci mají mnoho společného. Méně k smíchu a tudíž nebezpečnější jsou dnes ti druzí.

Seznam rubrik