Středa 29. ledna 2020, svátek má Zdislava
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Středa 29. ledna 2020 Zdislava
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

Š88á37r78k32a 12M18a11t36y52á98š37o84v58á 1651225942889

miluju černá vejce....V

+2/0
doporučit
10.12.2019 9:20
Foto

J83a51r52o19s71l17a27v 52C16h11u87d15á20č65e90k 7254135616965

Moc pěkný fotoblog. R^

Ne vše, co jste tam jedl, by mi asi chutnalo. Zvědavost by mi však asi nedala a ta jídla bych stejně jako Vy ochutnal. Třeba by mi to vše chutnalo. Nejméně přitažlivé se mi zdají pařáty a hřebínky.

+2/0
doporučit
9.12.2019 16:37

K38a82r34e40l 64M66a57r76t10i55n51e20c 8905590728724

Po návratu z desetidenního turistického zájezdu do Činy vedla má první cesta večer po příletu z letiště rovnou do Globusu, a cestou jsem se modlil, aby v jídelně měli moravského vrabce a knedlo, zelo. ...a vyšlo to, takže doma jsem si na téhlé česko-moravské klasice pochutnal jako skutečně dlouho né.

Ale když vidím a čtu Váš blog tak vzpomínám třeba ty rosolovité polévky s rýžovými nudlemi, které maj něco do sebe. A šikovným kuchařem nařezané plátky masíčka z pekingské kachýnky s omáčkou zabalené do tenoučkých, až průhledných rýžových placiček, ...no zase bych něco z toho ochutnal, a na otáčecí střední části kulatého stolu bych si přisunul a vybíral ze zajímavých příloh.

Dokonce jsem ochutnal i na špejli osmahnuté kobylky a škorpiony a chuť téhle pro nás nezvyklé pochutiny, mě přes prvotní nedůvěru, docela příjemně překvapila.

Škoda, že přestože je tady řada čínských restaurací, tak ta pravá chuť v žádné z nich, alespoň z mého pohledu, není taková jako v tamním běžném prostředí.

+1/0
doporučit
9.12.2019 21:44

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS

Najdete na iDNES.cz