Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je vlastně docela legrační, když profesor politologie nemá o politice ani šajnu.

3 0
možnosti

Celkem chápu, že je Vám Fiala a ODS proti mysli. Není mi ale jasné, proč máte pocit, že zrovna Vám by se měli podbízet?

1 4
možnosti

J62i72r26i 86B11o64r

8. 12. 2019 16:37

Za obrázky si můžete podat s Novotným ruku. To,že někde nějakou hovadinu vidím,neznamená že ji musím posílat dá. Zdají se vám vtipné,

1 4
možnosti

No, on pan profesor používá takové "slovní mimikry". Říká nehezké (tedy spíš hnusné) odsudky slušnými slovy. Což je poněkud podlé.

2 0
možnosti
Foto

Naprosto chápu jak jste to myslel, ale dožadovat se "slušné" politické strany je dost zpozdilé. V politice, zejména u nás, slušný člověk, tím spíš strana, nemá šanci.

Pan Fiala (moc ho nemusím) je nejspíš dost slušný člověk, jenže pro vás je "želé". Nevím, jestli adoroval sprosťáka nebo jeho odsouzení Rusů, to víte asi líp. Zároveň vám však vadí, že neodsoudil rozsudek NS - jenže on, jako slušný politik, toto přece nemůže udělat, na rozdíl od vás a ode mne.

Pan Fiala není žádný tahoun na branku, ale slušný zřejmě bude. Podle mne však těžko seženete politika, který bude zároveň slušný a korektní, zároveň však neslušný a nerespektující základní demokratická pravidla.

2 0
možnosti
Foto

Přemohla jsem se a koukám a OVM. No a vidím, že byse mi na místě Fialy mnohem více líbil třeba Pavel Blažek alias Don Pablo.

4 1
možnosti

I vy jeden! Napsal jste to sice dobře, ale nevzal jste v úvahu, že pan Fiala je profesorem přes politologii, tedy čistý politický teoretik a jako takový váš blog asi těžko pochopí v pravém významu věci.;-)

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS