Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

moc krásné:)) tohle závidím moc:)R^

1 0
možnosti

Radko, děkuju. Jo, bylo to moc hezké. I když venku člověk vidí jen ta pozitiva (tedy kromě patologických škarohlídů), a je jasné, že ti lidi tam taky nejsou všichni spolu pořád jen jako cukrouškové. Prostě jsou to lidi jako my.V:-)

0 0
možnosti
Foto

Krása. Lidská rodina po celé zeměkouli je nádherná a obdivuhodně důstojná. A je ještě krásnější díky rozmanitosti.

Vzpomněl jsem si na vtip, jak se "pravopravý vlastenec" dostal do nebe. Chvíli se mu tam moc líbilo, ale pak utrpěl strašlivý šok, když zjistil, že Adam a Eva pocházejí z Afriky ;-D

2 0
možnosti

Marku, díky. Ale ten vtip už není vtipem, je to tak už i vědecky podložené posledními antropologickými a genetickými výzkumy. Po otcovské linii mají všichni obyvatelé Země po čisté otcovské linii jen jednoho všem společného praprapra...pradědečka, který žil před cca 30 000 lety ve východní Africe. Tak mu vědci samozřejmě dali jméno Adam. Žádný jiný prapředek neměl nepřerušenou linii synů, vnuků, pravnuků... Pramatek, tedy prapra...prababiček po čisté ženské linii je asi šest nebo sedm. Všichni samozřejmě žili v jiných dobách a místech. Ale naším prapředkem po meči je Adam z Afriky, ať se to někomu líbí nebo ne.

1 0
možnosti

To bylo hezké odbočení ... R^

1 0
možnosti

To jsem rád. Děkuju.

0 0
možnosti

To jsou úžasné fotografie!

(zvlášť velbloud a osel...ty mám ráda)

Díky moc za cestování světem!:-)

1 0
možnosti

Všecky krásy světa.:-)R^

2 0
možnosti
Foto

Zajímavé, pěkné. Karma. R^

2 0
možnosti

moc pěkný snímky, to jste vše procestoval?R^

1 0
možnosti

Děkuju. Tak, ono to bylo během asi 15 let a tak moc těch zemí to zase není. Ale vždycky to bylo takové otevření nových dveří.

1 0
možnosti
  • Počet článků 100
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 773x
Je ženatý, má dvě děti, pět vnoučat a dva psy (věrnou kámošku, vlkodava Bernardetu, od 4.5.už jen ve smutku krásných vzpomínek). Vyšlo mu pár knížek nabízejících prolínání současnosti s historií. A taky knížka Korupce po III. pivu, která se snaží odhalovat absurdnosti naší doby. Charakterizoval by se jako kříženec nejlínějšího workoholika s nejpracovitějším kavárenským povalečem.

Seznam rubrik