Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dvojnásobek průměrného měsíčního platu není žádná likvidační částka. Dá se pořídit jen s pomocí nejbližší rodiny (například rodičů). Existují mnohonásobně dražší léčby, které také nejsou hrazené pojišťovnami a tam už je skutečný důvod ke skuhrání.

2 1
možnosti
Foto

Likvidační částka to jistě není. Pak by si svoji léčbu tedy mohli platit ti, kteří na svém onemocnění nesou vinu.

0 0
možnosti

Cena zákroku na 1. oční klinice Praha je od 5.000 Kč, jsou některé pojišťovny, které na operaci připlácí. Možná to chce méně nenávisti a trochu více hledat na Googlu

.https://www.lekari-online.cz/ocni-lekarstvi/ceniky/lecba-keratokonu

2 0
možnosti
Foto

Existuje ještě jedna metoda, ICRS, dvojnásobně drahá, kombinují se, to pak ta cena naroste... Možná to chce méně sarkasmu.

0 1
možnosti
Foto

Přivandrovalci?Koho tím myslíte?Těch 40 000 Rusů co už to doma nemohou vydržet,nebo ty mongolské dělníky,kteří dřou za pár korun u Babíše...?

0 0
možnosti

Don Quijotovská pravda!R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 39
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1513x
Dřív, než mě budeš pomlouvat a soudit můj život, obuj si mé boty a projdi mou cestu, projdi mou minulost, pociť mé slzy, zažij mou bolest, projdi kroky, které jsem prošla já, zakopni na každém kameni, na kterém jsem zakopla já. Za každým vstaň a jdi dál, tak jako já! A až potom můžeš soudit moje chování a tvrdit, že mě znáš...

Seznam rubrik