Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Už pěkně dlouho slavíme celá rodina vánoce tak, jak by se mělo. Klid, společný setkání, nějaky jídlo a pití a to je vše. Letos mizíme s Josefem 22. do Krumlova na vejlet a vracíme se zase domů za 7 dní. Žádný úklidy, žadny nákupy, žádný tydlidom. Jen klid a pohoda. Příjemný svátky preju i k vám domů, Martine.

3 1
možnosti
Foto

Marku nápodobně... Neboj, žádná hysterie se u nás taky nekoná. Ono v domě, kde majitel upravuje a vybudovává nové půdní byty, kde se od února už vrtá bourám seká a hlavně práší... to ani jinak nejde. Od března mi dělali v bytě, kde jsme nájemníkem, okna! Dokončili slavnostně v listopadu instalací parapetů. Na to se čekalo půl roku. Takže mne nějaký vánoční úklid nebo nákupy a podobné pitominky nemohou rozhodit. ;-DV Krumlově nezapomeňte navštívit (a zakoupit) obchod s gobelíny. Patří to mému dobrému známému Nikolovi.

0 0
možnosti
KM

Tedy s tak přismahlou porcí kapra si koledujete o zažívací, ba i zdravotní problémy.

0 0
možnosti
Foto

Vždycky mne potěší, když někdo bere blogy do detailu vážně, což je naopak často autorská licence - nikoli "fake news", ale detaily přizdobená pravda. ;-)

Hlavně, ať zažívací a zdravotní problémy nepostihnou ani Vás - hezké vánoční svátky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 1307
  • Celková karma 15,81
  • Průměrná čtenost 1152x
Kráčím životem i médii, pokud je považujete za život. Jsem absolvent umělecké školy. Překročením 60 let jsem se přiblížil absolutoriu školy života. A jak se za mých časů říkalo: "Neraď, nebyl jsi v Rusku a není Ti šedesát" - tak, v Rusku jsem byl a šedesát mi už taky bylo!

Není proto nic snazšího ani těžšího než psát to, co si myslím. Cogito ergo sum. Et: Cogito ergo humor.

P.S.: Kdyby vám někdo tvrdil, že v důchodu budete mít víc času, tak lže.