Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

P19a58v13e70l 47V83é50b20r

6. 12. 2019 13:55

Ono je to trochu jinak. Studentka vůbec netrvala na nějakém šátku, ten byl do kauzy vyloučení studentky uměle vnesen našimi aktivisty až později.

Jádro problému bylo, že rádoby studentka nepředložila doklady o ukončeném základním vzdělání, jak požaduje u cizinců naše legislativa, a to ani dodatečně, jak jí bylo školou umožněno. Proto byla, zcela v souladu s našimi zákony, ze studia vyloučena, což bylo (pokud si správně pamatuji) zpočátku studentkou akceptováno. No, a pak se toho chopili aktivisté, vymysleli ten šátek a začal mediální kolotoč, ve kterém o pravdu nešlo a nejde.

35 1
možnosti
Foto

Lžete. Od počátku šlo o šátek a studentkou se stala-viz. rozhodnutí Pražského městského soudu

1 16
možnosti

V naší společnosti, bohudík, narozdíl třeba od islámské, se bráníme, aby instituce ostatní buzerovali kvůli nesmyslům. Jednáme dle hesla "pokud to neškodí, povolme to"

Povolení nošení muslimského šátku ve škole je zcela v duchu naší liberální civilizace postavené na křesťanských základech. Dokážu si představit hodně scénářů, kde by muslim naší liberálnosti zneužíval a pokoušel se nám něco nakazovat. V takovém případě, kopnout do zadku a poslat ho zpátky. Dohoda - ve škole ano, na praxi ne - byla krásnou ukázkou, jak má být právo aplikováno. Zakázat kde to má důvod, povolit kde není důvod k zákazu

4 2
možnosti
Foto

Svůj článek jste degradoval na blábol hned v úvodu:

V prvé řadě tvrdím, že v opravdu svobodné společnosti nemá žádná soudní instituce co rozhodovat o tak podružných aspektech našich životů

Zdroj: https://burget.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=738218

Pro tu dívku podružnou záežitost nešlo a proto rozhodoval soud. Přesně to je ve svobodné společnosti zásadní, že se i člověk s menšinovým názorem, či pro jiné bagatelním problémem může obrátit na soud.

Že Vám a vašim soukmenovcům se rozhodnutí nelíbí je celkem logické, ale naštěstí u nás platí právo dle zákona ne dle ulice.

3 35
možnosti
Foto

Jedním slovem: Soumission

2 0
možnosti
JB

J14a55n 74B72u16r18d69a

6. 12. 2019 12:17

Zkuste začít tím, že si přečtete Eweida a další proti Spojenému království.

2 0
možnosti
Foto

Ano ten rozsudek tzv. ECHR z roku 2013 je vpravdě ostudný a sebevražedný pro Evropany.

2 0
možnosti
  • Počet článků 230
  • Celková karma 33,65
  • Průměrná čtenost 2731x
Přicházím za Vámi jako ten, kdo se rád dívá při procházkách po kopcích i ulicích, jako ten, kdo rád čte beletrii i zprávy a jako ten, kdo rád poslouchá hudbu, ač zahrát ji neumí.

O tom a třeba i lecčem jiném sem občas napíšu a bude mi potěšením přečíst si vzápětí i něco od Vás.

Seznam rubrik