Děkujeme za pochopení.
J45i19ř92í 65K23u29č16e76r28a
EET je program závislý na tom co se do něho zadá, co se do něj nezadá to v něm prostě není. Proto program nemůže narovnat nic, ani gastronomii, ani cokoliv jiného, a už vůbec ne křivé charaktery. To je tak, když zloděj by chtěl lapit jiné zloděje.
F33i15l44i46p 62V92r98a72c54o62v66s26k61ý
Díky za přečtení i komentář...
L24e83o12n61t97ý63n75a 19C47h50v60á85t92a82l13o82v41á
Zajímavé, ani lidé, kteří se živí skutečně těžkou prací, a práce v gastronomii je v podstatě otročina, netuší, že by se bez zásahů státu uživili výrazně lépe. Tak snad už jen dobrá rada do života zcela zdarma, nepodporujte státní zásahy a bude vám výrazně lépe. Trh to vyřeší za vás, protože konkrétně gastronomie si své zákazníky získá a kdo to nedokáže, zkrachuje, pokud tedy nevsadí na vyváření pro pátý, osmý, desátý a jiný sjezd politiků a jiných lehkožívů.
F37i49l48i29p 86V34r24a56c74o76v38s53k90ý
Dobrý den, díky za přečtení i komentář...
R34o81m68a83n 94K19r62a60t31o52c11h19v85í64l
Jeden z málo dobrých článků o EET!!!
J87i14ř33í 85S46c65h56m25i78d26t
Většinu Vaších blogů kvituji kladně, ale je vidět, že ekonomická parketa není vaše silná stránka, doporučuji tedy se ji moc nevěnovat.
F19i86l92i29p 79V15r96a46c20o11v69s40k95ý
Dobrý den, ekonom nejsem to je fakt, ale zrovna v tomhle blogu píšu o něčem co z praxe fakt znám víc než dobře.Věřte, či ne...
J15o66s42e63f 76V98o64s90i51c68k59y
Autore, zapomnel jste na jednu vec. Kazde zvyseni dani se okamzite, zakonite, odrazi na vyssich cenach. Kdyz tedy bude presne podle vas, tak tedy budem platit o dosti vice. A nenavrhujte prosim likvidaci jidelen (je jich moc). Vam by se libil monopol ?? V kazdem meste pouze jedna ?
F74i55l97i65p 63V52r38a48c14o43v59s32k11ý
Dobrý den, rozhodně nenavrhuji likvidaci funkčních podniků.Pokud podnik nemá na to aby zaplatil odvody za zaměstnance+ještě generoval zisk těžko může existovat. Vše se vyvíjí, klasické jídelny vytlačují bistra, to je otázka nabídky a poptávky.
J68a43r29d29a 40F31a34r88s57k18ý
Kuchař by se měl věnovat kuchyni, protože dál jak za okénko kuchyně nevidí. To není z mé strany myšleno zle, ale hodnotím užitečnost tohoto blogu a rozhled kuchaře.
F27i29l14i11p 78V26r23a35c66o28v43s54k33ý
Dobrý den, díky za návštěvu i komentář, pokud se pokusíte zareagovat adresněji, rád adresněji zareaguji....
D17a40n82a 66Š72u30m35o61v55á
Naprosto souhlasím. Ono je toho hodně pokřiveného i v jiných oborech, jen u té gastronomie tomu každá hned rozumí. Je to asi pozůstatek dob, kdy se několika generacím vštěpovalo, že kdo nekrade, okrádá rodinu. Bývalo to prezentováno skoro jako hrdinství. Zdravím Filipe.
F41i94l43i78p 45V60r30a44c69o27v47s79k45ý
Díky za komentář i návštěvu :)
F59r51a59n31t90i17š91e14k 67K24š19í21r
Problémem těhle článků je přesvědčení autora, že část majetku, který lidé získávají svou prací jim nepatří.
Stát je banda lupičů, kteří si své loupení posvětili zákony a cílenou indoktrinací vnutili všem morální kód, kterým si své loupení ještě glorifikovali.
F87i56l63i61p 68V31r55a71c85o72v16s44k46ý
Dobrý den a díky za názor.No jistě si dovedu představit mnohem menší daňové zatížení všech, ovšem na nezastupitelnost státu v některých případech prostě věřím, na rozdíl od Vás.
M76i74r46o83s73l37a85v 37S93l33á25m23a
Proboha proč dneska kdekdo používá přechodníky, aniž by je ovládal Je snad nepoužívání přechodníků zločinem Nikoliv "věříc", nýbrž "věře" Vypadá to divně, co Tak nepoužívejte přechodník ...
F97i44l54i62p 38V72r79a34c66o57v13s65k81ý
Pokud jsem Vás rozčílil, nebyl v tom úmysl, díky za návštěvu
M11a94r90i18e 59Š86í44p24k84o23v41á
Myslím, že to, co přetrvává v gastronomii je především pozůstatek "výchovy" restauratérů a jiných pracovníků v různých bistrech, bufetech apod., minulým režimem. O tom by Vám mohl vyprávět jeden zdejší bloger, bývalý člen vládní strany. Ten měl RaJ na zemi. Doslova.
A kdyby komouši nepřerušili podnikání, nemuselo by se řešit ani nic podobného, jako je EET.
Šlo by to tak nějak samo.
Ale myslím, že se to snad (z)lepší:-))
F55i30l92i85p 32V83r92a33c47o48v69s86k11ý
Ano v "devadesátkách" to takhle nastavila právě tato generace.Třeba pan ex premiér někdy na to téma taky písne...díky :)
- Počet článků 643
- Celková karma 25,75
- Průměrná čtenost 2150x
Jak jde čas, stal se ze mne spolutvůrce dvou kuchařek, učitel a výrobce sušených, či fermentovanýchj lahůdek...