Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PN

Protože je zde zajímavá diskuse, ještě se připojím. Chápu, že se spoustě lidí Babiš a ANO z nějakého důvodu zajídá, ale koukali jste se někdy na seznam, kdo vše pobírá dotace třeba jen ve Vašem okrese? Myslíte si, že pomůže Vaší argumentaci proti ANO a Babišovi, když to budete doplňovat slovy koblihy, hloupější, sekta, střelba do vlastní nohy a další slova v podobných významech? A v těch argumentech bude rozkrádání, kupování voličů, projídání budoucnosti bez toho, že dodáte vysvětlení proč je to špatně a jak to budete dělat Vy a Vaši oblíbení politici? Aby to bylo uvěřitelné? Myslím si , že valná většina z těch 30 % si prostě jen pamatuje, co zde bylo prováděno a nechtějí to zpět. Vzpomeňte si, jak probíhal projev před hlasováním o důvěře. Já bych to shrnul 25 let jsme to tu prznili a vy jste s tím za dva roky nic neudělali.

2 4
možnosti
Foto

I74v67a38n 62M48a69r94e21k

6. 12. 2019 10:03

Pane Nedvěde. R^[>-] Na to se ale od "demokratů" asi odpovědi nedočkáte. ;-(

0 2
možnosti
Foto

I22v67a79n 57M36a21r29e47k

6. 12. 2019 7:26

Voliči AB. si pane v ničem "nerochní" , žijí si svůj život, během třiceti let se už dost vyškolili na to aby poznali kdo a co je zač.

Spíš by se dalo konstatovat, že každý výrok A.Babiše sledujete pouze vy "demokrati" a na tom jste si založili svoji živnost. Ale když vás to baví, proč ne, že?

Takže bojujte, bojujte, protože jen ve vás je naše skvělá budoucnost a světlé řízky, ,pardon zítřky. 8-oR^

3 4
možnosti
PB

Pochybuji, že by koblížkáři poznali kdo je zač. To by jinak nevolili nejrozporuplnějšího a nejvyšetřovanějšího privatizéra let devadesátých. Leda že by jim imponovali lháři a přikradači, to potom jo.

3 1
možnosti
JP

R^ Dobrý článek, i kdyby hnul jedním jediným voličem toho pána, stál za to. A kdyby nehnul, tak za to stál stejně.

11 1
možnosti
Foto

Myslím, že voliči AB už se dostali do situace, že nemohou jinak, protože by museli sami sobě přiznat, že se střelili do vlastní nohy a to i přesto, že je na to všichni kolem upozorňovali. Dejme tomu při prvních volbách, před druhými mohli říct, zvoral jsem to a už nikdy. Ale teď? Není tak snadné jít za roh a nafackovat sám sobě, navíc je tu riziko, že jim bude zle pokaždé, když se uvidí v zrcadle, třeba každé ráno při holení. Možná jediné co by mohli říct je, že se fatálně mýlíte v tom, že jim teče marmeláda z koblihy po bradě. To tedy rozhodně ne, protože tyto koblihy jsou stejné jako nejmenované párky, oba výrobky obsahují zhruba stejné množství mouky, masa nebo marmelády jen stopové množství. ;-)

9 0
možnosti
PB

Dobře jste to vystihla.:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Buriane, to jsou hrozný články, to co plodíte. Koho to zajímá? Jste ještě horší než já, a to je co říct. Už dávno mi tu lidi říkají, že mám psát o zvířátkách, že mi to bude slušet víc. A o Vás to platí dvakrát tolik. Proč pořád otravujete lidi hrabáním se ve starých věcech? Předvolební sliby byly napsaný pro dobu před těmi konkrétními volbami, a teď už je po volbách, tak proč o tom píšete? Jestli chcete udělat něco pro lidi tak jako to umí pan Babiš, tak zorganizujte pořádnou petici za zvýšení důchodů, ať je to na těch 70% ze mzdy, jak to všude vypisujete. Nasazováním oslí hlavy panu Babišovi se ty důchody samy nezvýší. I když si určitě myslíte že ano, protože Vy si určitě myslíte, že se ty důchody zvýší samy od sebe. Ale ať si myslíte cokoliv co se Vám v té Vaší popletené hlavičce vylíhne, tak důchody zvýší pan Babiš. A Vy si můžete vzteky třeba puknout. - - - - -- Hey lidi pojďme si navzájem psát repliky tohodle druhu, prostě ptákoviny, kdo vymyslí lepší, klidně můžeme používat Bábův slovník a tak, prostě ať se pobavíme. Bába na nás stejně kašle, ale my se zasmějeme a budeme veselí, potože je to lepší než se furt vztekat!

2 8
možnosti
PB

P70e97t50r 27B84u33r62i82a67n

5. 12. 2019 21:42

Nechápu to, nerozumím tomu, nevím o co vám jde. Asi účelovka. Já tady mám svoje čísla. Jen se podívejte na toho zloděje zlodějskýho Kalouska. A ODS. Nic nám tady nepřipravila. To my všechno zvýšili. Důchody, přidání důchodcům, důchody, anebo třeba důchody jsme zvýšili o devět stovák. Tak o co vám jde? O antiBabiš?

10 1
možnosti
MP

Bruselští svazáci, kteří opanují ČR v budoucnu budou ještě horší......

1 3
možnosti
PB

P29e11t72r 86B25u54r76i84a77n

5. 12. 2019 21:19

A v čem horší? To ještě může být?

Ve vysokých funkcích samej komunista a stbák, státní rozpočet je drancován jak za třicetiletý války a dotace pro celou ČR kasíruje jeden zloděj. Co vládní a Hradní prohlášení, to lež, mluvčí prezidenta je samohonič na sociálních sítích a v zahraničí nás uvádějí jen jako humornou tečku na konci zpráv.

4 0
možnosti
Foto

že zrovna v předvečer sv.Milkuláše na nás vytáhnete Jiskry.... ;-D

0 0
možnosti
PB

P58e92t40r 51B93u11r22i46a66n

5. 12. 2019 21:00

Ty na vás vytáhnu kdykoliv...:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 294
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1815x
Ženatý, otec několika dětí, technik, nadšený amatérský psavec poezie.

Seznam rubrik