Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zmíněný článek paní Fuchsové jsem bral jako jakousi apologezi sebe sama, kdy se potřebovala vypsat z toho, že byla členkou KSČ. Její osočení těch co nebyli, "ale byli darebáci", bylo silně účelové pro ni samu.

Vám karma

11 0
možnosti
JK

Děkuji. Máte pravdu. Četl jsem vaši reakci pod jejím textem.

0 0
možnosti
Foto

;-D I kdybychom padli všici, vstanou noví bojovníci. ;-DProč volím ANO? Protože na mne působí ze všech dalších partají nejvěrohodněji. Při poslechu a pohledu na Babiše mám pocit, že říká to, co si skutečně myslí. Ti ostatní na mne působí falešně. Podobně jsem to cítil i u Zemana, zatímco Drahoš to po téhle stránce projel. Před prvními volbami v červnu 90, tak působili všichni politici. Volil jsem tehdy ODS. Teprve časem z nich začala mluvit faleš způsobená špatným svědomím. Je to stejný pocit, s jakým partner vycítí u druhého nevěru. Koblihy, levné jízdenky a další "výdobytky" ? Nejen, že v tom nehrají roli, ale sám to dnešní vládě spíše zazlívám. Máme svobodu. Každý může volit, koho chce. Rozebírat v blogu proč, pokládám za nevhodné.

4 6
možnosti
JK

Vy jste ten nový bojovník? No, vypadá to tak. Posloužím vám také kouskem textu jedné písničky - lháři ve fraku, každý jim věří.

Jinak jsem se od vás dověděl, že na vás Babiš působí nejdůvěryhodněji. O co se však vaše důvěra opírá? O váš pocit, že říká, co si myslí? Jak se ale vyrovnáváte s tím, že už kolikrát prokazatelně lhal?

Jak jste si jistě všiml, nerozebíral jsem, proč kdo koho volí, ale polemizuji s paní Fuchsovou.

7 0
možnosti
  • Počet článků 651
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1022x
Neidentifikuji se s žádnými politickými, profesními, náboženskými, myšlenkovými či jinými směry a skupinami. Pokud se některý můj text nebo části textů shodují s názory takových směrů a skupin, je to buď náhodné, nebo způsobené prostupností myšlenek různě zaměřených lidí. Píšu si, co chci a co mám potřebu napsat. Naopak nepíšu ve jménu ani z pověření nikoho jiného. 

https://kvaj.blogspot.com

Seznam rubrik