Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bude-li známo, že doma v bytě či v domě se může nacházet někdo se zbraní a že jako zloděj může přijít k úhoně, asi si akci nejspíš rozmyslí...[>-]

0 0
možnosti

Taková prodleva v psaní blogů, pane Matějko... že vy jste, stejně jako Pepin z Potřižin, ztratil hlas?

0 0
možnosti

Je kulovnice OK? Pak je logicky v pořádku i automatická zbraň s velkým zásobníkem. Je automatická zbraň s velkým zásobníkem OK? Pak je logicky v pořádku i lehký kulomet. Je lehký kulomet OK? Pak je logicky v pořádku i těžký kulomet. Je těžký kulomet OK? Pak je logicky v pořádku i tank. Je tank OK? Pak je logicky v pořádku i střela země-vzduch. Je střela země-vzduch v pořádku? A je František Matějka v pořádku? A je v pořádku někdo, kdo se domnívá, že když bude mít každý občan starší 18 let v kapse nabitou bouchačku, bude v celé zemi bezpečněji - než když ji za současného stavu většina lidí v kapse nemá?

0 5
možnosti

J56a51n 71R60á49ž

6. 12. 2019 10:54

Pan Veigent ve svém příspěvku (6.12.-6.14h)tvrdí, že zkoušky k získání ZP jsou trapně jednoduché.

Včera jsem byl při zkouškách na ZP kat. "E". Z 15 přítomných jich v teoretické části 5 nevyhovělo a všichni neúspěšní měli universitní vzdělání. V praktické části 2 neprokázali schopnost bezpečného ovládání zbraně. Výsledkem je, že skoro polovina neuspěla.

Takže o nějaké trapné jednoduchosti zkoušek nelze hovořit. Možná tu "trapnou jednoduchost" vytvoří pro vybrané jednotlivce za "všimné" zkoušejicí, ale to neznamená, že správně odpovědět na otázky v testech a prokázat znalost bezpečného ovládání zbraní je pro všechny zájemce o ZP trapně jednoduché!

3 0
možnosti

Proboha! Doufám, ze vás nikdy nikdo nezvolí

0 8
možnosti

Udržujte požár, vyjedeme do 5 minut. Požádejte toho pána co se vám prochází (ve dvě v noci) po baráku ať dá cigáro a uvařte mu kafe.

2 0
možnosti

Trochu všeobecně: Věčný argument odpůrců ozbrojené veřejnosti je: "K čemu je obyčejnému člověku zbraň???" odpověď držitele zbraně ve svobodné společnosti: "A proč bych ji jako nemohl mít?" (po splnění zákonných podmínek)

3 0
možnosti

J85a28n 48R70á39ž

6. 12. 2019 10:56

Jak jednoduché R^

0 0
možnosti
Foto

Hasičák ani lékárničku nezneužiji k útoku. A když si vezmu ty vynervované magory, co jezdí po silnicích, že by měli být ještě ozbrojeni.... . Ty potyčky při parkování, nebo při vybržďování, by už končily poněkud jinak. To opravdu chcete? Nevěřím tomu. Potřebujete si jen plivnout na EU.

3 15
možnosti

Kdo by měl být ozbrojený? To musíte pořád někomu něco podsouvat? Nikdo nevolá po zjednodušení ZP nikdo neříká že každému řidiči do ruky zbraň. Celá debata je o přístupu vaší milované EU která v rámci boje s terorismem omezuje legální držitele zbraní. Vy už jste tak zoufalí že už ani neargumentujete vy už ani nemícháte hrušky a jablka. Vy vezmete psychopatického řidiče dáte mu do ruky zbraň a dál predikujete co by se asi stalo. Klasická manipulace kdy střelci bojují za zachování současného stavu a vy strašíte že zbraň bude mít každý.

12 0
možnosti

Jsem rád Franto, že zde opět píšeš.

Karma.

R^

6 0
možnosti

A93l94e90š 41R18y65s

5. 12. 2019 15:00

Zasloužená karma R^

7 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS