Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Konečně dobře tu napsaný blog celé věci kolem Babiše:-) R^ bez nenávisti a emocí .

0 0
možnosti

Ten výrok pana Zemana je hodný chytré horakyne... A přesně takového kockopsa jsem očekával. Stíhání zastavit nemohl na to neměl a zazalovat na to taky neměl ale důkazy....

0 0
možnosti
Foto

Nechci strašit, ale nejspíš to vyhovuje i Babišovi ....

2 0
možnosti

Některým je hned vše jasné a o "zločinném jednání proti republice" mají od samého začátku jasno! :) To už známe z historie.

Naštěstí už jsou padesátá léta minulého století pryč a dnes, kdy máme svobodu a demokracii nemá tento typ lidí dnes šanci.

Věřím, že naše nezávislá justice si s tím poradí.

Děkuji za článek.

0 2
možnosti

Souhlas a je dobře, že AB odmítl abolici...R^

1 0
možnosti
Foto

Podle Zemana dozorující státní zástupce špatně posoudil důkazy, které nashromáždila policie. „Šlo o nesprávné hodnocení důkazů, otázky propojenosti podniků, neúplné vyhodnocení evropské legislativy a navazující judikatury i hodnocení subjektivní stránky. To znamená míry zavinění některých obviněných.Ve svém odůvodnění zmínil také úředníky, kteří dotační žádost Farmy Čapí hnízdo posuzovali. Podle něj je důležité posoudit i tento důkaz. „Má za to, že tato činnost, zejména v úvodní fázi hodnocení projektu, byla naprosto formální. Předložené údaje nebyly ověřovány, nebyla přezkoumána majetková struktura.

1 0
možnosti
Foto

Tím ale především zpochybnil výsledky policejního vyšetřování.

0 0
možnosti
Foto

Nejvyšší státní zástupce Pavel Zeman ve středu oznámil, že zastavení trestního stíhání premiéra Babiše z 30. srpna 2019 je v rozporu se zákonem. Podle jeho názoru byly špatně vyhodnoceny určité důkazy a zrušit trestní řízení ze strany žalobce Jaroslava Šarocha bylo předčasné.l Žalobce Šaroch zvoli pro zastavení trestního stíhání jinou variantu. Řekl, stručně řečeno, že propojení Agrofertu a Čapího hnízda bylo takové, že firma mohla dostat od Evropské unie padesátimiliónovou dotaci.

Tahle konstrukce byla překvapivá i z toho důvodu, že dohledová státní zástupkyně Lenka Bradáčová dvakrát řekla, že vyšetřování je důvodné a právně v pořádku.

2 0
možnosti

Pokud ví, které důkazy byly vyhodnoceny špatně, má se do toho vložit sám a dotáhnou to do konce.

0 0
možnosti

Lituji, ale mě už "Babiš" nebaví. To ti géniové, kteří dostali ve volbách na frak, nejsou schopni říct co po výhře udělají jinak a lépe?

1 2
možnosti

P25e35t96r 19L60o91r70e46n35c

5. 12. 2019 17:54

Milej zlatej, pan Andrej Babiš by po tom bohužel chronicky zpackávaném angažmá "tradičních" politických stran měl mít právo stát se u nás premiérem (když pominu tu jeho ne zcela křišťálově čistě vysvětlenou záležitost s StB a "zaklekávání" konkurenčních firem ), ale krást by snad neměl NIKDO, ne? A jestli není jasno, zda někdo kradl nebo nekradl, tak ať se to snad došetří, padni komu padni, nebo nepadni... Aspoň pak "ANO, bude líp." ;-)

0 0
možnosti

Pane Kroupo, tentokrát nesouhlas.

Pokud NSZ Zeman vyjádřil něco v tom smyslu, že to zastavení bylo nezákonné a on to tedy znovu otevírá, ale nedodal k tomu ještě B. To je vyjádření (a měl by mít "pan všemocný" tu odvahu), že SZ Šaroch odvedl lempláckou práci, placenou státem, a že ze své mzdy např. 40 % vrátí. To jsem ještě u žádných zástupců ani soudů neviděl. Vrácené případy=špatně odvedená (odfláknutá) práce a nulový postih. Ano jsem právníky přebujelý stát.

0 0
možnosti
Foto

Pokud podle Vás odvedl Šaroch a spol. šlendriánskou práci, pak je přeci dobře, že se případ vrací do hry, nebo se mýlím? V čem přesně tedy se mnou nesouhlasíte...?

1 0
možnosti

P41e34t43r 21N31e18d70v23ě60d

5. 12. 2019 14:13

Ale to co pan Pavel Zeman udělal, to není, že by umožnil Babišovi se hájit u soudu. Řekl něco v tom smyslu , že to není k soudu, ani k zastavení. Což by se dalo vysvětlit, či chápat, že nemají v ruce nic s čím by měli šanci uspět a mají hledat další střelivo. Zaujalo mě slovo nezákonnost v jeho projevu. Státní zástupci, nebo policie postupovali nezákonně? Kdyby Babiš tak už se asi dojednává stání u soudu, ne? Škoda, že se s takovou urputností nestarali promopro, casy, pandury a další podivnosti, které sahali nejspíše mezi politiky, ale prakticky se jich to nedotklo. Jinak dobrý názor, ale co by se strhlo poté, kdyby soud Babiše osvobodil, respektive zprostil obvinění?

0 0
možnosti

P92e57t87r 33B11u59r67i64a60n

5. 12. 2019 14:17

Tak zrovna ty kauzy, které popisujete, byly řádně prošetřeny. Nemáte tam nějakou jinou?

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS