Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Protože se tváříte jako slušná dáma, tak předpokládám, že jste zaregistrovala , že EU potvrdila dotace pro AGF a zůstává jedna nepotvrzena ve výši 1,6 mil. Kč. takže by jste měla pociťovat alespoň stud za vaše nemístné osočování. Ale to u lidí vašeho druhu nehrozí, alespoň jste si v minulosti úspěšně plivla a to už nikdo přeci nesetře....RvRvRv

0 0
možnosti

>>Babišův Agrofert je v rámci EU vlastně jen bezvýznamná položka a že takto podvádějí další a další korporace, o tom nemůže být pochyb.<<

A on je, paní Pavlíková, šéfem nějaké z těch jiných korporací nějaký jiný předseda vlády (ministr, prezident, jiný významný politik...) kromě Andreje Babiše?

0 0
možnosti
Foto

Ale to je přece smysl dotací! To není žádná chybka nebo nedopatření, to je systém, sebrat lidem peníze a podat je vybraným. S mírnou nadsázkou lze říct, že dotace fungují přesně jak mají. A těm, kteří to platí, se zacpou ústa tím, že jde jen o drobné chybky a nedostatky v přerozdělování peněz. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Na tohle se vypráví jeden fousatý vtip:

Říká pan Ábeles panu Kohnovi: "Jestlipak vědí, že ten jejich nový příručí Vás podvádí s Vaší Sárou na tom kanepeti, co maj vzadu ve skladu?" - "Opravdu? To s tím musím něco udělal."

Po čase se potkají a pan Ábeles říká panu Kohnovi: "Tak co, už jste toho příručího vyhodil?" - "Ale ne, on je takovej šikovnej. Ale vyhodil jsem to kanape."

2 0
možnosti
Foto

Jinými slovy říkáte, že když nějaký jeskynní typ muže znásilní ženu, může si za to také sama, neměla chodit v sukni přes park. Ano, občas se podobně hloupé názory u některých jedinců objevují ... těžko říct, jaká frustrace se za nimi skrývá :)

4 1
možnosti
Foto

Docela mě těší, že uvažujeme stejně. Škoda (moje), že neumíme i stejně fotit.;-);-D

2 1
možnosti

Dotace jsou zlo, křiví trh a charaktery. Jak tedy vyrovnat (částečně) sociálně ekonomické rozdíly jinak než dotacemi. Navíc když dárce chce pomoci obdarovanému k lepšímu žití. Jak to udělat když obdarovaný nemůže nabídnout nic jen šikovné ruce a zastaralou technologii. Můžeme být námezdní silou na cizí technologii nebo nám dárce umožní pořídit si technologii svoji a řídit svoji firmu.

Dárce tedy řekne dám ti peníze za určených podmínek pořiď si co potřebuješ, přijď a pokud splníš podmínky proplatím ti to.

Audit kontroluje plnění podmínek a říká, že v případech za 500 mil. Kč splněno nebylo, peníze nám nedají a ty vyplacené pěkně vrátíme. Porušili jsme podmínky úmyslně a tak do budoucna už žádné dary.

Hrabivost premiéra poškozuje Česko.

2 0
možnosti

Příležitost dělá zloděje. A o politice to platí dvojnásob. Proto se tam někteří hrnou.

Dotace jsou někdy smysluplné, jindy nikoliv. Kdybychom se řídili tzv. selským rozumem, tak bychom vyráběli nebo pěstovali pouze to na čem se dá vydělat a to je trochu málo. O kultuře a umění ani nemluvím.

Na zloděje a podvodníky si musíme dávat větší pozor, je to v našem zájmu.

3 0
možnosti
Foto

Dotace jsou politickým nástrojem EU. POkřivují trh.

Měly by se zrušit.

3 0
možnosti

Podvodně získané? Získané v souladu se zákonem "lex Babiš". Souhlasím s tím, že jsou podvodné, tak jako všechny dotace.

3 0
možnosti
Foto

I51v10a12n 47M71a22r58e50k

5. 12. 2019 10:13

Tetičko, Vám se asi moc výchovy ke slušnosti v mládí nedostalo !? Rv

0 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS