Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

NSZ Zeman to provedl opravdu velmi šalamounsky. Jako úlitbu Babišovi a vládnoucím stranám potvrdil zrušení stíhání jeho rodiny, a jako úlitbu opozici obnovil trestní stíhání Babiše. Současně zdůraznil, že je nutno zachovat presumpci neviny. Nikdo teď nemůže tvrdít, že by byl v jakémkoliv směru zaujatý, nebo ovlivněný, a nikdo také není moc naštvaný. Z něj by byl politik par excellence (možná dokonce i prezident:-)). Celá tato kauza může ovšem vyšumět i bez abolice prezidenta tak, že Poslanecká sněmovna tentokrát Babiše k trestnímu stíhání nevydá. A bude vymalováno.

0 0
možnosti
RM

Účetní důkazy mají již 2 roky po skartační době, takže to co policie nesehnala za 5let vyšetřování to již nesežene. Možná se pokusí někoho přesvědčit aby svědčil o úmyslu, ale opravdu to jako reálné nevidím. To že praktika vyvedení fi z velké kvůli dotací byl v poplatné době standardní právní tentononc je pravda. Že si to právní oddělení pana Napíše pohlidalo je zjevné. Ale soud má trestat za příčiny proti právu né za morálku.

0 0
možnosti
Foto

I43v90a55n 83M76a88r33e80k

4. 12. 2019 20:23

Pořádají hon na kličkujícího zajíce A.Babiše se špuntovkami ?

3 5
možnosti
JJ

Myslíš Bureše kličkujícího před zákony, dědo Ivane?

5 2
možnosti
Foto

Karma, ale neboj, Tome, bude líp....

5 0
možnosti
ČP

Bude hoši, až to zase Babiš vyhraje ve volbách. ;-)

2 3
možnosti
JS

Každý už by chodil kanálama. Ale pan premiér pořád statečně a všem na očích táhne na zádech tu svou tornu plnou malérů, teda vlastně účelovek, které mu tam nacpali zloduši z EU, chvilkaři, Kalousek, Fiala, Piráti, pražská kavárna, havloidi, sluníčkáři aj. neřádi.

5 2
možnosti
Foto

Nevíme co vlastně přikázal NVS Zeman dozorovému státnímu zástupci tedy je zbytečné nějak významně spekulovat a nemluvil bych o nějakém vysezení.

Co je podstatné, že trestní stíhání se vrátilo do situace, že premier je obviněným.

2 0
možnosti
LH

A co jste čekal?

0 0
možnosti
Foto

Dám to do diskuse. Premiér se nám dnes svěřil v televizi, že je velice klidný a že na Letné jsme požadovali jeho smrt.

2 0
možnosti
Foto

Tak šlo, nebo nešlo vám o jeho politickou (klinickou) smrt?

2 2
možnosti
DH

D35a27v64i82d 21H25o69r37á80k

4. 12. 2019 19:05

Milý Flaško, buďte za to rád. Vždyť díky tomu máte zase možnost tady nadále jak už jsme od Vás zvyklí, projevovat své, a my číst všelijaké Vaše fabulace které dokážete s neuvěřitelnou šíří své nekonečné fantazie vymyslit.

0 6
možnosti
Foto

Nevážený kazateli a dětský revolucionáři, k tématu by něco bylo?

5 1
možnosti
MK

Nechápu co Čecháčci pořád řeší. Nejsou schopni zkousnout demokratické volby, nejsou schopni zkousnout rozhodnutí nejvyššího státního zástupce. V jiných demokraciích se lidé vyjadřují ve volbách anebo v referendu a respektují soud a parlamentní demokracii. Ve Švýcarsku a dalších vyspělých zemích by z toho nedělal nikdo aféru, protože tam platí presumpce neviny a ne soudce Lynch.

2 3
možnosti
JP

J27a76n 87P98a56v80l77í16k

4. 12. 2019 20:00

V jiných demokraciích ještě nebyl předsedou vlády člověk s takovým střetem zájmů jako je Babiš, a pokud by měl nějakou aféru z jednoho procenta všech, co má Babiš, už dávno by z funkce odstoupil.

4 1
možnosti
LH

Dva státní zástupci řekli nestihat nejsou důkazy, třetí vrací a říká hledejte dokud něco nenajdete.... Fakt je to o. K.?

9 3
možnosti
JJ

Zkuste poslechnout znovu to odůvodnění, třeba několikrát, možná to i pochopíte...

4 0
možnosti
  • Počet článků 1311
  • Celková karma 34,22
  • Průměrná čtenost 3000x
Co mě štve, o tom rád napíšu. Ale i rád něco pochválím. Mám rád hory, lyžování a horské kolo. Živím sám sebe a svou rodinu, nejsem u nikoho zaměstnán, ani nikoho nezaměstnávám. Pracuji si sám za sebe, pro sebe, své klienty a samozřejmě i státní kasu. Nebereme žádné dávky ani podpory. Nic jsem nezprivatizoval ani nezrestituoval. Pokud chcete, napište mi: tflaska@seznam.cz.