Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Daně, ať se na ně podíváte z jaké chcete strany jsou vždy trestným činem vydírání.

0 0
možnosti
Foto

Bohužel je trestným činem jen to, co je definováno v trestním zákoníku.

0 0
možnosti
Foto

To víte, on si ty prachy chce guvernér ČNB strčit do kešeně. Akorát že 100% výnosu daně z nemovitostí jde do obecních rozpočtů. Nikoliv do státního rozpočtu, ale do rozpočtů měst a obcí.Takže tato motivace mi nějak nesedí ;-D Konečně města a obce si pomocí koeficientů mohou do jisté míry určovat výši daně z nemovitostí samy, takže zřejmě jde o pláč na nesprávném hrobě. Obraťte se na zastupitelstvo které jste si sami zvolili ;-)

1 0
možnosti
Foto

Tam se ale někdy zvedá proti zvyšování daně nepochopitelný odpor! Jako by neměli žádnou hrdost!

0 0
možnosti
JR

J28a78n 31R72á35ž

4. 12. 2019 18:38

Nevím, jak to gubernátor ČNB myslel s těmi zvýšenými daněmi. Např. Z jednoho pozemku se administrativně na KN udělaly dva, kdy část zastavěná domkem dostala svoje kat. číslo s lomítkem xx/1 a zbytek zůstal zahradou s původním číslem. Takže teď je majitel jednoho pozemku majitelem dvou pozemků a měl by platit zvýšenou daň?

1 0
možnosti
ZS

Tak to pozor! Já si na svou chaloupku v Orlických horách sahat nenechám! ;-)

2 0
možnosti
MB

Chápu. Nicméně FÚ, KÚ a Daň z nemovitosti je mínění jiného. Stále chaloupku se zájmem omakávají ! Už i ten Rusnok - Muž v letech ! Taky má zase nějaké choutky ! Něco nemravného v něm pučí i v zimě ! ... :-)

0 0
možnosti
MB

Co je to byt ? Tvrdím, komodita, jako kterákoliv jiná. Jako s lesem, nebo s pozemky, polnostmi. Člověk je může vlastnit, pronajímat, nebo naopak, jít do pronájmu. Jistě, jde o statek, který je potřebný a tedy je poptáván. Právní nárok na byt neexistuje . ...

Rusnok má říci, že sám nese osobní podíl na tristní situaci. České střádaly manipulací s Kč poškodil a okrad. Naopak, zahraničním zájemcům případný nákup bytu v ČR zlevnil ! Co dělá Vláda pro umenšení problémů ? Osvědčeně nic. Pozor ! Vláda sama nemá stavět - Má odbourávat veškeré byro překážky = Zákon stále nemá .

Člověku je tvrzeno, že se má připravit. Že má šetřit - investovat - pomoci si tak k důchodu - zajistit děti, ap. Pak tedy - nemovitost - byt jako ideální. Přichází Rusnok a říká - Budeme tě trestat ! Jeho výrok je rudo šílený a hlavně - Absolutně popisovaný problém vůbec neřeší. Proč Guvernér ČNB nasírá svědomité lidi, nechápu ... :-)

7 0
možnosti

To je teda článek jako Brno! Nebo jako z poslední zatáčky před Vídní! Píše Brňák;-D

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS