Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

BV

...a ještě dodatek: Zde v tomto vlákně:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191203_737827_blogidnes&vlakno=98803211

jste mě opravdu velmi nechutně napadl - viz následující text, který cituji z toho vašeho příspěvku, pane Petře Hannigu: >>Tím se odkopal a s ním i jeden z jeho ideových souzněnců. Oni totiž bortí vše, čeho jsme si my, i v mládí, vážili. Lásky k rodičům, soudržnosti rodin, úcty k předchozím generacím. Ono je totiž irituje, že v sále byli samí dříve narození. Ono je irituje, že je mi tolik, kolik mi je a že si dovolím se snažit prosadit v politice, (pro ně ta drzost, jako v PADESÁTÝCH letech, kdy mladý byl každý komunista a staří museli držet ústa) ... Díky tomu, jak vychováváte vaše děti k neúctě ke stáří, bych se však ve vašem případě budoucnosti bál.<<

- čili opravdu nechutně jste mě tam napadl - a všechny mé pokusy uvést tyto vaše lživé podpásovky na pravou míru jste tam mazal - viz velké množství smazaných příspěvků v tom vlákně - ponechal jste tam pouze své podpásové útoky na lidi, kteří si "dovolili" s vámi nesouhlasit, pane Hannigu - a pomocí toho vašeho "kouzelného tlačítka" delete jste nepřipustil, aby se tam vámi napadený diskutér mohl bránit. Vy opravdu nevidíte, pane Hannigu, jak neuvěřitelně podpásové toto vaše chování je? Zkuste prosím místo dalšího mazání zapřemýšlet zda se dá pravda zadupat do země tlačítkem "delete" - a zda vaše řeči o tom, jak "vracíte do myslí lidí lásku" nejsou jen prázdnými pokryteckými frázemi člověka, který dělá pravý opak toho, co tímto svým "sladkým" prohlášením říká. A hezký den vám přeji, pane Hannigu.

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

P86e58t20r 48H83a56n25n19i76g

13. 12. 2019 16:57

Skutečně už nechci s B.V. komunikovat. proto jsem smazal jeho přípěvek

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

P87e60t64r 10H32a98n95n62i83g

12. 12. 2019 14:20

Nechci se už vracet k těm příspěvkům B.V. , proto jsem je smazal, právě tak, jako ten paní Filipové, na který B.V. neustále poukazoval. Takže jsem smazal příspěvek paní Filipové, aby už s tím B.V. přestal, ale zdá se, že ani to B.V nestačí a stále pokračuje. Asi mě chce vyprovokovat k nějakém více expresivnějšímu vyjádření vůči jeho osobě. Ale to se mu nepovede. Takže v tuto chvíli už asi nikdo tento článek, ani diskuzi číst nebude, neboť je to článek starší jednoho týdne a na tapetě jsou nové záležitosti, tak, pokud nebudou nějaké expresivní příspěvky od něj, tak to nechám bez povšimnutí. Však mi také naši členové píší, ať se jím nezabývám a připomínají mi rčení, že "orel much nelapá"

0 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Stačil mi tak první odstavec, abych si uvědomil váš velice omezený pohled a konstatování, dle kterého se dá odvodit, že všechny české holky jsou jen zlatokopky. Ne, vy obyčejných a hlavně mladých lidech nemáte sebemenší zdání. Vyražte mezi ně někdy prosím ...

1 1
možnosti

No to vám teda stačí opravdu málo a vaše "uvědomění si" pouze svědčí o vašem omezeném pohledu. Ostatně takový zjednodušený náhled není u dnešní mladé generace nikterak překvapivý. Občas mezi ně totiž někdy vyrazím a je mi z toho všelijak.

0 2
možnosti
Foto

P46e87t59r 26H31a86n71n29i92g

7. 12. 2019 10:16

Tak jsem si přečetl nové příspěvky pod diskuzí. Za jeden příspěvek musím poděkovat BV a to, že vložil do diskuze odkaz na mou píseň Domů k mámě z mého vystoupení v Novém Meste nad Váhom (je mi stále líto rozpadu Československa). Tím se odkopal a s ním i jeden z jeho ideových souzněnců. Oni totiž bortí vše, čeho jsme si my, i v mládí, vážili. Lásky k rodičům, soudržnosti rodin, úcty k předchozím generacím. Ono je totiž irituje, že v sále byli samí dříve narození. Ono je irituje, že je mi tolik, kolik mi je a že si dovolím se snažit prosadit v politice, (pro ně ta drzost, jako v PADESÁTÝCH letech, kdy mladý byl každý komunista a staří museli držet ústa). Takže, já jsem hrdý na svou píseň, kterou jsem napsal už v roce 1987 pro svou maminku. Chci se zastávat právě té generace, nad kterou vy ohrnujete nosem a nejraději byste se jí zbavili, aby vám nebránila v rozletu, aniž si uvědomujete, že i vy budete jednou v našich letech. Díky tomu, jak vychováváte vaše děti k neúctě ke stáří, bych se však ve vašem případě budoucnosti bál. A teď to hlavní, proto přes mnohá úskalí a nevděčnosti jsem se vrhl do politiky, s kterou mám jenom výdaje a nepříjemnosti, abych vrátil do myslí lidí lásku k rodičům a k životu (jsem proti euthanázii a potratům), abych upozornil na to, že dřív se cenila moudrost a ne jenom peníze a ovládání technických novinek. A abych a to v první řadě neměl nenávist napsanou na svém štítě, ale naopak porozumění (a teď něco napíšu zcela nemoderního) mezi národy a lidmi. A hlavně, nechci válku, ke které se bohužel díky zbabělosti a přetvářky politiků, chamtivostí zbrojařských firem, slepotě a hluchotě lidstva, nenávistí ukotvených v některých náboženství, schyluje.

3 1
možnosti
Foto

P22e19t51r 72H14a50n65n50i70g

7. 12. 2019 10:22

Nejenom písně, beat, rock, pop i country, ale i hudba vážná, kterou jsem vystudoval (varhany, dirigování, kompozice) byly mou doménou. Zde záznam z koncertu ve Dvořákově síni Domu umělců mé symfonie pro tři syntezátory, šest hráčů na bicí a velký orchestr. Mimochodem jedním z hráčů na synt. byl Michael Kocáb,hr. Symf. orch. hl. m. Prahy FOK dir. Mario Klemens https://www.youtube.com/watch?v=gd-00fyPmYs&t=278s

2 0
možnosti
AF

Pane Hannigu, Vy nevíte že o P. Novotném bylo už dávno známo že je psychicky nemocný a nevzdělaný, že se jeho otec za něj stydí? Nechápu jak se mohl dostat až tak daleko v politice. Takových je tam bohužel dnes víc. Bohužel nemohu zveřejnit na tomto blogu jak se musí změnit dějepis. Já jsem vždy věřila těm, co prožili válku a osvobození. To my dva jsme neprožili a proto známe jen to, co nás učili ve škole. Tenkrát nám o tom moc lhát nemohli, proto že žilo mnoho lidí, kteří si to prožili. O Vlasovcích mi vyprávěl muž, kterému bylo tenkrát 12let a pamatoval si na ně jak jich šest přišlo k nim na Slovensko do domu. Vyprávěl mi jak zavřeli jeho otce, dva bratry a sestru které bylo 8let do stodoly. V domku mohla zůstat jen maminka a jeho sestra, které bylo 15let. Obě znásilnili a vybrali si vše co bylo k jídlu. To mi vyprávěl v roce 1968 a bál se že tak se budou Rusové chovat u nás opět. Jiný muž mi vyprávěl jak Američtí vojáci museli počkat v Plzni na dohodu Němců s Ruskem kdo nás zachrání. Američtí vojáci zatím hráli na harmoniku, zpívali s našimi lidmi písničky a házeli bomby na podniky, které vyráběli zbraně. Zabíjeli České občany, kteří v těch podnicích pracovali. V roce 1945 se Němci dohodli se Stalinem kdo nás zachrání. Západní Evrobu si vybrala Amerika a Východní Evropu Rusko. Podle nich jsme ,,skákali" dokud nás Gorbačov neprodal USA. Proto v Rusku i dnes bohatí mohou platit dolarem a chudí rublem. To mi řekl muž, který mi vyprávěl pravdu o převratu který jsme nazvali SAMETOVOU REVOLUCÍ. Říkal mi, že se nám na západě smějí jak jsme lehce ovladatelný národ. Dnes si na jeho slova pamatuji a uznávám, že měl pravdu. Pan Veverka je zřejmně mladý a lehce ovladatelný muž, který se nechal ovládnout novými lži a snaží se je prosazovat. Musí si ty lži prožít aby pochopil jak se mýlí.

5 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

ŘK

Situace s Novotným a jeho pomníkem vlasovcům mi nápadně připomíná situaci z léta, kdy naopak nějaký ruský komunistický poslanec navrhoval dát status veteránů vojákům z okupace z roku 68. Myslím, že Novotný a onen komunistický poslanec by si klidně mohli potřást rukama za vytahování starých kostlivců že skříně a za politické pozdvižení, které u protistrany vyvolali R^.

1 2
možnosti
BV

Myslíte si, pane Králíčku, že jde srovnávat vojáky, kteří pomohli zachránit Prahu před velkou zkázou (jakkoli byla jejich minulost odpudivá, tuto zásluhu jim nikdo nemůže vzít) - se sprostými okupanty, kteří sem v roce 1968 vtrhli a nainstalovali nám tu na 20 let komunistickou hnusotu, lež a přetvářku? Ne, pane Králičku - to jsou opravdu věci, které srovnávat nejdou. A více o tom, že "vlasovci" Praze skutečně velmi pomohli si přečtěte např. v tomto vlákně:

https://hannig.blog.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A191203_737827_blogidnes&vlakno=98751972

1 1
možnosti
MK

To neustálé stavění a boření pomníků po každé politické změně je taková česká klasika. Vyřádit se na pomnících – to je jediné, co mnozí umí...

- Za 1. republiky jsme bořili vše, co mělo něco společného s R-U a katolicismem.

- Za komunistů jsme bořili vše, co mělo něco společného s 1. republikou a se Západem.

- Teď chceme bořit vše, co má něco společného s komunismem a se SSSR. A zase to mnozí chtějí nahrazovat novými pomníky, které budou konvenovat s dnešní ideologií.

Považuji to za trapné. Chováme se tak jen proto, že neumíme žít s vlastní minulostí – natož abychom se s ním poctivě vyrovnali. Prostě jen gumujeme a přepisujeme památky na dějiny tak, aby dějiny konvenovaly s naší aktuální ideologií.

Jo a ještě dodám, že za komunistů oslavy konce 2. světové války vypadaly tak, že člověk měl dojem, že nacisty porazili pouze Sověti. A dnes? Dnes to ale vypadá, že nás osvobodily jen USA.

A pokud jde o Novotného? No nevím. Jestli tohle má být součástí kampaně ODS, tak je to hrůza. Ten člověk jen všem nadává a radostně šíří nenávist k Rusku. Je to prostě takový sprostý a arogantní populista cílící na fans „pražské kavárny“.

A co má být cílem lidí, jako je Novotný? Válka s Ruskem? Nebo co? Rád bych to věděl, kam tedy má směřovat tento protiruský konfrontační postoj.

p.s. Šíření nenávisti je prý špatná věc - ale jen pokud nejde o nenávist k Rusům (ta je asi správná).

5 2
možnosti
BV

>>Teď chceme bořit vše, co má něco společného s komunismem a se SSSR<<

A to jsme jako ty všechny Leniny, Gottwaldy apod. měli nechat tam kde byli? Nicméně je pravda, že Koněv měl být pryč už dávno.

>>Šíření nenávisti je prý špatná věc - ale jen pokud nejde o nenávist k Rusům (ta je asi správná)<<

Máte to trochu popletené. 1) Když někdo řekne pravdu, rozhodně to nejde nazvat "šířením nenávisti". 2) Proti Rusům nikdo nic nemá - výhrady jsou výhradně proti ruské totalitní moci - ať už minulé nebo současné. 3) S Rusy sympatizuji - s těmi slušnými, samozřejmě nikoli s těmi, kdo šíří lži resp. podporují ten současný hnusný putinovský režim. 4) V současném Rusku to je dnes už stejně špatné jako to bylo např. u nás na počátku normalizace - a proto odvážné Rusy, jako např. pana Jegora Žukova jednoznačně podporuji: https://ct24.ceskatelevize.cz/svet/2997884-rusky-aktivista-u-soudu-vyzyval-k-lasce-a-odpovednosti-dostal-podminku-za-extremismus?fbclid=IwAR3zJmB5Okd7_b3M2mwZrLvLtOLJiXwpaQhtUwxSLgAFdvSu_CVoqEMs98s

1 0
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,29
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik