Děkujeme za pochopení.
J55a20r74m64i24l98a 16Č70e82r42n92á
S pečením už pár dnů začínám, a stále jsem ještě nezačala... Pořád mi do toho leze něco jiného. Ale utěšuji se, že letos toho budu péci málo, takže vše v pohodě stihnu.
Nezahřát linecké těsto při jeho výrobě, v tom vidím problém. Fakt ho nemíním dělat na zahradě a nechat mrznout svoje staré kosti . Uvidím, jak se mi podaří při kuchyňské teplotě kolem 17 stupňů. Aby mě studené máslo tolik nezáblo, mám si natáhnout na ruce mikrotenové rukavice?
D86a76n45a 51T37e68n29z16l30e35r
... a pod ně normální rukavice... pak to asi tak moc nezahřejete.
Já vyšoupnu kuchyňského robota ven a nechám ho pracovat v zimě. Těsto (spíš drobení) jde pak zase do zimy odpočinout ale formuju ho také už normálně v kuchyni, tak daleko moje láska ke správné technologii taky nejde.
Přeju hezké pečení cukroví. Krásný večer, Jarmilo, a díky za návštěvu.
- Počet článků 968
- Celková karma 19,30
- Průměrná čtenost 1331x