Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna věc je ideologie (vč. náboženství), zda (ne)má znaky zlé, nesnášenlivé, zneužívané totality, druhá věc je prověřit, kdo je skutečně jedincem, jemuž je třeba pomoci. Např. Německo má dnes problémy s "nezletilými opuštěnými" migranty, kteří jsou ve skutečnosti starší a "neopuštění", jejich vládní koalice - zdá se - přijala protiopatření, ale je třeba sjednotit pravidla v celé EU.

0 0
možnosti

R^

S pronásledováním křesťanů nemusíme chodit do Švédska! Totéž děláme v Česku! Skupina křesťanů z Číny požádala Česko o azyl. A Češi? Vyhnali je zpět do Číny na jistou smrt!

!!

0 2
možnosti

Nevíte prosím někdo, jak dopadla skupina čínských křesťanů, které chtělo naše ministerstvo vrátit cca před rokem zpět do Číny?

1 0
možnosti

Byli poslání zpět do Číny na jistou smrt!

0 0
možnosti

Snazim sa predstavit si, ake by bolo, keby sa podarilo dohladat nejaky realny pripad z obdobia nacistickeho Nemecka, kde by Zid zavrazdil "arijskeho" Nemca a keby sa na zaklade toho niekto opovazil tvrdit, ze holokaust v skutocnosti pachali Zidia na Nemcoch. Tak nejak mi pripada, ked pocujem o "systematickom vrazdeni" krestanov. Pretoze tych par ojedinelych historickych epizod, kde krestanstvo bolo v roli ohrozeneho a obete, je v porovnani s tymi, kde sa priam vyzivalo roli tyrana a pachatela, uplne na smiech. Tak laskavo prestante zavidiet tym, ktorych ste dvetisic rokov mucili a vrazdili, ze si na rozdiel od vas mozu obcas ziskat nejaky sucit spolocnosti pripominanim historickych krivd...nebyt krestanstva, ziadne by nemali.

0 4
možnosti

Jako fakt - vy si kladete rovnítko mezi křesťana a Hitlera?

1 0
možnosti
Foto

Problém je mimo jiné v tom, že politici jako vy brání pomoci uprchlíkům obecně což se samozřejmě dotkne i křesťanů, není totiž možné dělit lidi dle víry a pomáhat třeba jen křesťanům.Pokud přestanete vy Politici odmítající pomoc migrantům blokovat jednotné Evropské řešení tak pomůžete i těm křesťanům.

Proč jste se třeba neangažoval aby získala azyl u nás, nebo o něj nestála a šlo ji jen o "lukrativnější" zemi?

Je zvláštní, že když se jedná o křesťana najednou už neplatí, že má zůstat v první bezpečné zemi a tam žádat o azyl, pokud jde dál není to "vyčůránek" jdoucí za dávkami, a nepaltí ani, že v Evropě už je migrantů moc a mají zůstat za hranicemi ale naopak vadí, že je odmítnuta.

PS. Neměl bych nic proti ani kdyby podobným lidem nabídla azyl ČR.

0 5
možnosti

A opravdu ta Midia Moloudpoor prošla bez dokladů Evropu a lhala o důvodech, proč žádá o azyl ? 8-o

0 0
možnosti

Kéž by se rovnou začlo diskutovat o zákazu islámu, neexistuje jediná muslimská země, kde by bylo legální a bezpečné veřejně konvertovat ke křesťanství nebo jen opustit islám. Kdy lidé pochopí, že islám je především totalitní ideologie a náboženství je v tom druhořadé.

11 2
možnosti

J26o39s89e51f 50K38r43ů88p78a

2. 12. 2019 21:05

Dnes večer jsem se vrátil z Říma. Ani na svatopeterské náměstí se v době polední modlitby Anděl Páně člověk nedostane bez toho, že by byl šacován policií, o vstupu do kterékoliv z římských bazilik nemluvě. Poprvé jsem byl v Římě téměř před 30 lety (květen 1990) tehdy jsem při příchodu na náměstí Sv. Petra zažíval pocit, že tady jsem jako křesťan skutečně doma, do baziliky jsme vcházeli zcela volně, dostali jsme se až k oltáři...

Co se stalo za těch uplynulých let, KOHO se bojíme a PROČ. Pokud se toto nebezpečí nesmí ani pojmenovat, je nemožné proti němu účinně bojovat. Je chybou lidové strany na národní i evropské úrovní, že se křesťanů účinně nezastává a je to také jeden z důvodů, proč má u nás tak malou podporu: proč by měli lidé volit tzv. křesťanskou stranu, když se nedokáže ozvat ani proti útisku křesťanů. Čest výjimkám, jakou je Tomáš Zdechovský. Přeji mu ZDAR! R^

19 1
možnosti
Foto

Prečo sa ľavicové médiá nezaujímajú o vraždenie kresťanov?

To je jasné. Veď kresťanov progresívna ľavica nenávidí. Ani ich po útoku na Srí Lanke nenazvali kresťanmi, ale uctievačmi Veľkej noci.

12 0
možnosti

J72i64r78i 30T90i35c42h75y

2. 12. 2019 19:42

V takove Kanade sedi v parlamentu muslimka, ktera si stezovala na utlak muslimcu. Vydala resoluci proti "islamofobii", kterou Liberalove radostne schvalili. Jak pisete, osud krestanu a jinych ver v muslimskych zemich je zrejme vubec nezajima.

13 0
možnosti

Odpověď je jednoduchá - média ovládli Muslimové!!

6 2
možnosti
  • Počet článků 678
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4414x
Tomáš Zdechovský (1979) - optimista i snílek, kterému nikdy nebylo lhostejno dění kolem sebe. Rád mění vize v realitu a realitu ve vizi. Miluje filmy Forrest Gump, Up in the air, Vrtěti psem a Thank you for smoking, Iluzionista, skupiny The Cranberries, Jelen a U2 a lidi, kteří umí říci své názory. Nezná slova "to nejde" a "to se nikdy nenaučím".

Od roku 2014 poslanec Evropského parlamentu a člen předsednictva KDU-ČSL, členem prestižního Výboru pro zahraniční věci (AFET) a Výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), předseda parlamentní delegace pro státy Střední Asie.