Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Znovu jste mi připomněla ten moment, kdy jste svým pozdním příchodem narušila přednášku pana Knotka, ihned si tam vzala slovo a začala si stěžovat na český národ. A potom ještě několikrát. Na youtube je záznam té přednášky. A ten sprostý český lid na židlích vedle vás se jen pobaveně usmíval. Nějak mi to s tím vašim bulením neštimuje...

10 0
možnosti
PB

P83e58t36r 66B61u68r85i68a96n

1. 12. 2019 19:39

Vy jste prostě smolařka, pochopil jsem z vašich blogů. Kam vlezete v ČR, tam se na vás každý mračí, strkají do vás, chtějí vás okrást a ještě vám berou jídlo. A navíc tu zápornou karmu přenášíte na svůj doprovod.

Možná ale chyba bude ve vás, protože já nic z toho tady nezažívám.

P.S. na to aby vám předčasně neodnesli jídlo od stolu funguje známá signalizace složení příboru na talíři.

19 0
možnosti

:-) spíš rozložením, ne?

0 0
možnosti
Foto

Aspoň, že se usmívali poldové.:-) Proč se u nás lidé neusmívají se mne ptali Němci už za socialismu a tehdy jsem to připisoval režimu. Po Listopadu mne jiní Němci pozvali v Berlíně na večeři do italské restaurace. Vysvětlili to tím, že Italové jsou milí, zatímco v německé restauraci je mnohem chladnější atmosféra. Asi to nakonec bude tím klimatem.

2 0
možnosti
HM

Moje (opakovaná) zkušenost s řeckými číšníky: Po zaplacení útraty podstatně větší bankovkou s ní číšník odešel s jakýmsi zamumláním, které patrně mělo značit, že ji musí rozměnit. Za chvíli se znovu objevil na place, obsluhoval další hosty okolo nás a nás ignoroval. Teprve po velice důrazném ohrazení se, že nám nevrátil zpátky, neochotně, bez omluvy, vrátil zbytek. To jen k té neustálé kritice všeho českého.

15 0
možnosti
JK

Teď jste paní autorku nejspíš tak rozhodila, že si otevře flašku Metaxy...

3 0
možnosti
Foto

obehraná deska na téma skvělí Řekové a špatní Češi

20 0
možnosti

...toto je mimořádně...k adventu.

10 0
možnosti
  • Počet článků 332
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1582x
Jsem žena, která se neustále potýká mezi dvěma světy - mezi řeckým a českým. Neznám slovo "nejde to," když jde o záchranu lidského života. Neznám pocit závist a nenávist.

Mám jednu velkou touhu, kterou v sobě nosím od malička, snad se mi podaří i tuto splnit.

A nic jiného už o sobě psát nebudu, nemá to smysl. Od toho je blog, abyste si udělali názor sami. 

Seznam rubrik