Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 0
možnosti

Škoda, že ho utnuli. Ještě tam blábolili o zásahu vlasovců proti varšavskému povstání. Předpokládám, že by jim Novotný připomněl, co tehdy dělala Rudá armáda: zastavila se těsně před Varšavou a nechala Němce povstání zlikvidovat a Varšavu srovnat se zemí, protože se jí nehodilo, kdo povstal - nekomunistický odboj, který si založil podzemní Zemskou armádu. Tuto partyzánskou organizaci Sověti v průběhu války i těsně po ní postupně zlikvidovali jako teroristy. Tohle by také stálo za to, připomenout.

10 1
možnosti
JH

Ano, jen znovu podotýkám, že pro to ,co předvádí tenhle řeporyjec, je trapné nazývat to odvahou, více se hodí sprostota, drzost.

Ale když to někomu imponuje:-)

8 5
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
NM

...i kdyby vystupoval nahý s rolničkama na hlavě tak na tátu nemá ani,co se za nehet vejde....;-D;-D

5 0
možnosti
SB

Naprostý souhlas se vším, co jste napsal. Počínaje tím, že se nemusíme před Ruskem plazit, a konče tím, že mám též dojem, že čin pana Novotného je krokem novodobého Dušana Jasánka, zaměřený však opačným směrem, protože opačným směrem je orientována naše politika. A naprostý souhlas s tím, že se domnívám, i když důkaz na to samozřejmě nikdy mít nebudu, že pan Novotný by před pětatřiceti lety psal o správnosti toho, že zde máme vedoucí úlohu KSČ a že jsmě věrnými spojenci Sovětského svazu.

Karma vašemu článku.

10 8
možnosti
Foto

To jste opravdu netový hrdina. Fakt byste tuto svojí ubohost Novotnému řekl do očí?:-)

7 6
možnosti
Foto

Ani náhodou nejsem přítel Novotného, ale to co jste napsal je v podstatě hnus.

Jen proto, že se nenaváží do vámi nenáviděné EU, mu připisujete kolaboraci s komunistickým režimem? On je evidentně kašpar, ale vy rozhodně jako liberál nepíšete.

17 8
možnosti
JB

J76i36r38i 31B95o66r

30. 11. 2019 13:38

Novotný se naváží do Ruska,Okamurovci se naváží do EU,Vyvadil žaluje Procházkovou,jiný žaluje Vyvadila a co jako? Slyšel jste někdy o demokracii? Ono také záleží na reakci té druhé strany.EU

12 2
možnosti
JB

J87i50r48i 92B93o64r

30. 11. 2019 14:16

Stando, již jsem byl nervozní že jste na mě zapomněl.R^

2 1
možnosti
Foto

Mohl byste prosím upřesnit jak by měl pan Novotný vystupovat vůči EU, nebo Nemecku, ohledně pomníku Vlasovcům?

9 2
možnosti
BM

Vrchol burantství

7 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 27,90
  • Průměrná čtenost 2481x
Jsem zastánce svobody jednotlivce a laissez-faire kapitalismu a hlásím se k odkazu myslitelů jako byl Ludwig von Mises, Murray Rothbard nebo Frederic Bastiat. Především jsem však stoupencem filozofie Objektivismu americké filozofky a spisovatelky Ayn Randové, podle mě nejvýznamnější obhájkyně svobody jednotlivce a kapitalismu. Od začátku 2014 člen Strany svobodných občanů, od 2019 místopředseda strany, dříve předseda středočeského krajského sdružení, lídr koalice Svobodných a Soukromníků pro volby do středočeského krajského zastupitelstva pro rok 2016 a středočeský lídr do parlamentních voleb 2017. V současné době zastupitel v Berouně za sdružení Lepší Beroun, které kandidovalo s podporou Svobodných a prosazuje jejich zásady komunální politiky. Dále mě lze charakterizovat jako příležitostného cyklistu, malíře, berounského patriota, příznivce jazzu a art-rocku a špatného hráče billiardu.