Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TT

To jsem řekl okamžitě, když Novotný ten pomník vytáhl, že to dělá jen kvůli popularitě, tzn. nalákání voličů, jinak že by se v dnešní době kvetoucího revizionismu o vůbec žádný pomník připomínající německou okupaci českých zemí a porážku Němců nesnažil - spíše o památník nebohým "vyhnaným" Sudeťákům. Ovšem kopání do Rusů, to táhne, jak se v tehdejší diskusi projevilo. S takovou bude Novotný příští prezident. :-P

6 5
možnosti
DR

Přiznám se, že to mě napadlo taky a tj. kdo z místních jásajících jedinců přijde první s úderným heslem "Novotný na Hrad". I toho jsou tu totiž někteří schopni a paradoxně nejvíce ti, co se rádi ohánějí vlastní inteligencí. ;-D

5 5
možnosti
Foto

Příští rok jsou v Praze senátní volby. A vzhledem k tomu, že dnes nejpopulárnější tamtéž jsou piráti, tak se pan Novotný je pokouší imitovat.

4 3
možnosti
Foto

Tak on Novotný má sebevědomí dost a nepochybně by jej prokazoval i vůči EU a Německu pokud by se s nimi dostal do sporu a chtěli mu například diktovat jakou sochu má či nemá postavit v Řeporyjích.

7 4
možnosti
DR

Tak tomu snad nemůžete věřit ani vy sám.

6 7
možnosti
Foto

Váš článek jen dokazuje to, co si o vaší partaji myslím. Že je to ruská pátá kolona. Rv

17 14
možnosti
Foto

L30u89b84o77š 93Z53á49l51o88m

30. 11. 2019 16:49

Váš komentář dokazuje, že některým lidem z toho Ruska už totálně hráblo.

19 9
možnosti
SN

:-).....Pokud se týká srovnání Vašeho článku s paní Pavlíkovou, je vidět, že podstatná část diskutérů zůstává při rozumu a není nadšena buranským chováním jakéhosi psychopata, který pro vlastní zviditelnění vyvolává zhoršení normálních a obchodních vztahů mezi národy!

JEště má z toho pocit nějakého hrdinství, jak to těm proklatým Rusákům nandal! Žijeme opravdu ve zvláštním světě......stát, který měl v programu naši likvidaci oslavujeme, po tom státě který nás zachránil, pliváme! R^R^R^

8 16
možnosti
OZ

Být tebou Měsíčníku, moc bych se o zdravém rozumu nerozepisoval;-D;-D;-D

9 9
možnosti
Foto

Jsem přesvědčen o tom, že kdyby pan Novotný podobně vystoupil v německé televizi a nějak by to Němcům nandal, tak zde autor rozplývá blahem. Je neuvěřitelné, jak jsou někteří lidé pořád ochotni lézt těm východním mocnostem do zadnice a přitom už Žirinovskij zase hrozí armádou. A případ ministra Tomana ukazuje, že rozlišovat, kdo jim u nás leze pořád někam a kdo se na to dívá jinak, je pod ruskou rozlišovací schopnost. Prostě jsme pro ně ten malý národ, který nemá nárok na nic.

12 5
možnosti
JR

J41a77n 58R20á74ž

30. 11. 2019 15:06

Nejvíc mne překvapuje a hodně udivuje, kolik prostoru dostává nejenom zde obyčejný hulvát, z principu napadající každého a všechny. Vždyť je jen starostou jedné z 57 městských částí Prahy se známostmi v médiích. Neznám jediný jiný rozumný důvod, proč mu tolik lidí skáče na ty jeho stále se opakující, většinou trapné formy vlastní sebeprezentace. Způsob, který zvolil k vytočení Rusáků, je asi první PR akce, která se dá považovat za povedenou. Ale nic to nemění na faktu, že zůstává i nadále v podvědomí většiny lidí hulvátem, který jen díky svým známostem v mediálních kruzích, dává vědět o své existenci.

9 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti

My jsme členem Společenství nezávislých států, jako jsme členem EU, že to takhle nemístně srovnáváte? EU není německý diktát, záleží v ní, co si vyjednáme. A jsme v ní dobrovolně.

7 3
možnosti
DR

"EU není německý diktát..."

Máte pravdu, není. Pouze francouzsko-německý.

5 4
možnosti
DR

Jestli tohle je kádrová rezerva ODS, tak to se do té Strakovky opravdu hned tak rychle nedostanou.

Samozřejmě jasná karma. R^ Na Rusko a Čínu, to jsou tihle umělci přímo hrdinové, ale mít odvahu na kritiku druhé strany, to by měli v kalhotách.

7 8
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
LB

S holým zadkem vystrčeným z okénka auta jezdil po Moskvě František R. Čech a jeho máničky, jak se pochlubil v jedné ze svých knih, tuším, že to byl Ruský týden. A přesto ho Miloš Zeman dekoroval v roce 2015 medailí Za zásluhy.... ;-D

15 0
možnosti