Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ještě Vás ocituji: "Proto ti obcane SSSR, kteří nepadli smrtí hrdinů ale upadli do zajetí a dokonce přijali nabídku uniknout ze zajetí zverbovaním do vojenského sboru občanů SSSR bojujících proti Sovětskému svazu po boku Němců, měli podepsán rozsudek smrti"....

K tomu se hlásíte? Zajatec si zaslouží od vlastních lidí smrt? To je právě ten rozdíl mezi Rusy a třeba Američany za války. Vlasové chápu.

15 3
možnosti
MG

1) Věta: Měli podepsán rozsudek smrti - to je historicky fakt, proto buďte tak laskav a nenapadejte mne za jeho konstatování. 2) Trest smrti za zběhnutí k nepříteli zná jistě i trestní právo USA.

7 1
možnosti
Foto

;-DJá jenom nechápu proč Rusáci tak praskají, když podle vlastních slov nemají s tradicemi SSSR nic společného

5 4
možnosti
MG

Ono jaksi šlo těm lidem o přežití nehledě na to, jak se jmenoval jejich stát.

3 0
možnosti
PV

P85a57v84e53l 40V42é88b16r

28. 11. 2019 17:37

Nejde o to, jestli vlasovci byli takoví, nebo makoví, ale o to, jestli má Rusko právo mluvit nám do našich záležitostí. A to nemá.

11 1
možnosti
MG

Nepochybně, to nemá. Nicméně chování nacistů proti civilním obyvatelům za války na obsazeném území, nedávalo možnost pochybovat, ze tady jde o fyzické přežití všem; za této situace byl boj po boku Nemecka nikoli Národně osvobozovacim bojem, což celou otázku staví do jiného světla než o to, ze je to naše věc. To jistě je, avšak vše má své meze. Meze pravdy.

5 0
možnosti
PK

At si starosta Novotný postaví ve svém volebním okrsku co chce když na to má a obyvatelé s tím souhlasí.

Já bych postavil v Praze velký pomník nějakému umělci, který dovedl lidi pobavit,dovést k zamyšlení a jehož myšlenky přetrvávají, třeba si dovedu představit pomník Janu Werichovi, ten je pro mě nesmrtelnejR^

4 0
možnosti
MG

Existuje odvolací řízení, avšak to nezohledňuje politické otázky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 44
  • Celková karma 38,50
  • Průměrná čtenost 5159x
Inženýr z Prahy, dříve komentátor deníku MFD, nyní soukromý podnikatel

Seznam rubrik