Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Tohle permanentni stezovani si musi mit nejakou diagnozu. "Bojim se otevrit lednicku, aby na me nevyklouklo cislo 30 nebo Karel Gott nebo nejaky uchyl nebo komunista nebo Vondrackova nebo cokoliv jineho."

Poradte kamaradovi, at to necte. Je to jen jeho neschopnost ignorovat zoravy, ktere pro nej nejsou dulezite. A at se pro jistotu podiva pod postel, do nocniku a do skrine. Treba tam nahodou taky neco takoveho bude. Kdo vi.

8 6
možnosti
PK

"jednotně doporučovaný mediální názor" to odpovídá dnešní realitěR^R^R^

5 3
možnosti
MB

Nepřeberné množství programů dává člověku možnost, aby si ke sledování vybral co chce. Dovedu si představit i takové, kterým připomínka 1989 vadí ! Jde o nepříjemné připomenutí jejich minulosti. Co hůře, ty čelní to nutí někam jít, kytku položit a cosi i říci ! Je to nebezpečné ! Řeší se to pak různě. Jeden emigruje na Slovensko a řeší to jako s r. 1968 - Zarytě mlčí. Druhý se umístí do Muzea a vykalkuluje si, že je i výhodné V. Havlovi políbit ruku - Nějaké % to může hodit. Nečiní pak problém vyrazit v blbé kravatě symboliky. Není problém, vezme se ta druhá, co hůře, odpoledne se pak přehodí i kabát celý ! Souhlasím, pak je i problém s otevřením ledničky, bůh ví co by se z této zase vyvalilo ven. 30 let se to tak pěkně hladilo - mrazilo .... :-)

8 1
možnosti
MB

Jsem rád pane Marek, že mne svým minusem podporujete. Popisuji faktické jevy, bez jakýchkoliv přídomků. Jsem rád, že se Vám to rovněž nelíbí, děkuji ..:-)

6 0
možnosti
Foto

17. listopad 1989 pro mě, můj život a mou rodinu znamenal hodně pozitivního. Nevidím důvod, proč si dnes nepřipomínat po dva měsíce, jak právě před 30 roky ty dva měsíce proběhly. A komu se to nelíbí, tak má přeci k dispozici Sputnik, Parlamentní listy a podobné správné, nezávislé, alternativní a jediné pravdivé servery kde se to určitě tak moc nepřipomíná.

15 9
možnosti
PS

P88e33t19r 31S29k67á36c36e42l

28. 11. 2019 0:53

Dva měsíce oslav, k čemu? I já jsem za rok 1990 rád, ale raději si po připomenutí 17. listopadu 1989 raději připomeňme, jaké možnosti se za těch 30 roků promarnili. A podle toho se u příštích voleb zachovejme, jinak se nepohneme z místa, přeměny se nedostaví.

1 1
možnosti
PJ

Jsem jedním z mnoha, co podepsali "několik vět", účastnili se stávky a aktivit Občanského fóra. S minulým státním režimem jsme si vzájemně nerozuměli, ale přežil jsem to. Jsem rád, že došlo ke změně, ale některé následky a současnost se mi nelíbí. Generační rozdíly a problémy byly více či méně vždy i v době našich předků. Mrzí mne však to, jak mnozí vnímají demokracii. Asi to bude tím, že jsem si v mládí naivně myslel, že v demokratickém režimu nebude nenávisti a lidé budou plni vzájemného soucítění. To by nám tu však asi bolševici neměli zanechat to jejich "kdo nejde s námi, jde proti nám". To zejména v poslední době graduje. Demonstrace proti Babišovi, který zastává funkci do které byl demokraticky zvolen. Obdobně si děláme ostudu pohrdáním prezidenta republiky, který byl také demokraticky zvolen. Tyto skutečnosti chápu jako pohrdání demokracií. Ani jeden ze zmíněných nebude svoji funkci vykonávat do nekonečna. Až čas jejich funkčního období uplyne, tak demokratické volby občanů určí jejich pokračovatele. Mrzí mne, že to co jsem v minulém režimu nesnášel, se opět opakuje. Akorát se mění nápisy a projevy, ale jinak ...

32 2
možnosti
Foto

Takže jednou za 4 roky to vhodit a potom jásat nadšením, jak to ti tam nahoře dělají a je jedno jak to dělají, případně co dělají. Jakákoliv kritika je zpochybněním svobodných voleb. Tohle jste chtěl říci?

9 7
možnosti
Foto

Pane Hannigu, aby bylo jasno. Přestože jsem na opačné straně, respektuji vaše názory. Je asi na místě napsat vám, proč s vámi zásadně nesouhlasím. Totiž politici jako Zeman a vy, tuto zemi totálně rozbili. Postavili občany proti sobě, vy zase, soudě podle toho co píšete, stavíte proti sobě mladé a staré. Jenže, vážený pane Hannigu, ono to tak není a ani nemůže být. Ta země, každá země, je pro všechny. Nejen pro staré nebo pro mladé nebo pro střední věk. Politik nemůže preferovat práva mladé generace ( zelení, piráti) nebo generace senioru ( komunisti, SPD, vaše strana). Je třeba se snažit aby tu zemi spravovaly všechny generace. Nepřipomínat starým kam jí dovedli a neříkat mladým že jsou mladí a tedy hloupí. Takto vnímám já vás. Není to o tom že jste byl popík za bývalého režimu. Nejde o to že dnes produkujete pro tv šlágr. To jsou podružné věci. Jde o to, že, jak já to cítím, vaše strana jde až moc cestou Miloše Zemana a to je pro budoucnost České republiky velké riziko. Jako demokrat a rozumný byste měl unést i kritiku. Možná napsanou ironicky, či sarkasticky ale rozhodně ne agresivně.

13 5
možnosti
Foto

P41e47t70r 94H13a41n13n74i76g

26. 11. 2019 23:38

Narážíte zřejmě na fake co létá po internetu a co je opatřeno mým jménem a s čím já nemám nic společného. Mimochodem, neustále se setkávám s mladými lidmi, co mi říkají, že mě volili a že mě budou znovu volit. Já nestavím generace proti sobě. Já dávám na pranýř nesnášenlivost mezi generacemi. Jasně jsem napsal ve článku Mezigenerační kanibalismus tato slova:

Dělící čára neprobíhá mezi generacemi, ale v mozku každého člověka. Zdá se mi, že dříve, v předinternetové době, lidé měli větší schopnost naslouchat jeden druhému. Pokusme se o to znovu. Jsme totiž na stejné lodi.

Zdroj: https://hannig.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=728398

15 2
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
11 3
možnosti
AM

A47d34a43m 64M58a97l97ý

26. 11. 2019 22:33

Další co nemá 17. listopadu co slavit.

Počkejte si na únor.

10 9
možnosti
PS

P25e32t39r 83S62k75á30c88e82l

26. 11. 2019 22:42

Oslavy by mohly být úměrné dosaženým výsledkům dosažených za 30 let. A ČT by měla informovat v souladu s kodexem novináře, tzn. vyváženě a objektivně. Nepamatuji, kdy se naposledy zmínily její "odvážní" redaktoři o malérech z let 1993 a později, kdy krachovaly světově proslulé značky - ČKD, Poldi, Tatra, Zetor, Adast. Metra, atd. Pokud by jen tyto vlajkové firmy prosperovaly, bavili bychom se zde úplně o něčem jiném. Podobně jako naši spoluEUobčané v Německu a dalších států EU. Nebo se mohlo vzpomenout devastace našeho zemědělství a průmyslu jemu sloužícímu:

Pro ty, kdož mají klapky na očích a nechtějí znát pravdu...doporučuji ke shlédnutí:

Cukrovar v Hrochově Týnci: Do EU se hrnou státy podobně jako my v roce 2003 - „ceniči zubů“ tehdy objížděli ČR a slibovali padání pečených kuřat do úst až z Bruselu. Místo toho u nás padají cukrovary a další objekty, viz cukrovar Hrochův Týnec:

http://zvedavec.org/komentare/2010/03/3584-zanik-cukrovaru-v-hrochove-tynci.htm

Nejsmutnější obrázek je nakonec, vydržte a poučte se, zda tohle chceme!??

Byli jsme před EU, budeme i po ní, věřte si. Viz I.republika, zlatá, suverénní...

2 4
možnosti
Foto

;-D ... je v celku zvláštní, jak se lidé vymezují různě, za stejných situací, a to jen podle svých názorů - když mi něco konvenuje, tak to nijak nevadí - taky jsem se bál otevřít nedávno ledničku, nebo konzervu - aby na mne nevyskočil Karel Gott, to vám tuším nevadilo. A jinak, srovnávat oslavy 48 ́po dvaceti letech, s oslavami Listopadu, kdy jsme nabyli znovu svobody, a česká státnost svébytnosti - je velmi ubohé, ne-li doslova sprosté. Ovšem jaký div, od lidí (nejste zde bohužel první, a asi ani poslední), kterým nevadí Zeman, který nás vede opět do područí či vazalského stavu k Rusku a Číně. RvRvRv

10 5
možnosti
Foto

P61e91t37r 12H14a82n39n22i78g

26. 11. 2019 22:34

Gott snad nebyl politikem

5 2
možnosti
  • Počet článků 280
  • Celková karma 47,18
  • Průměrná čtenost 8328x
předseda politické strany

ROZUMNÍ - za spravedlnost a životní jistoty 

Absolvent 1. střední umělecko - průmyslové školy v Turnově obor umělecký kovář, 2. Konzervatoř v Praze obory varhany dirigování a skladba, 3. Hudební akademie múzických umění obor skladba.

kandidát na prezidenta ČR 2018

Mgr. Petr Hannig nová fb stránka (page)

Twitter - @petr_hannig

Petr Hannig FAN KLUB

www.rozumni.net

http://www.petrhannig-rozumni.cz/

http://www.facebook.com/budmehrdi/

http://www.facebook.com/Rozumni2017/

Mé motto: Je třeba naslouchat, nejenom mluvit,

ale nikdy se nevzdat

 

Seznam rubrik