Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Holou pravdu holou větou..... no tak si to vemte k srdci. Vyjadřovat se srozumitelně je základ. A není to zas až tak těžké. Vřele doporučuji to aspoň zkusit, když už jste ta češtinářka.

0 0
možnosti
Foto

Dala jsem si práci a opravdu pročetla diskuzní příspěvky poměrně otravného pana Chmelíka. A mně se skutečně nechce čelit tapetování někoho, kdo tu hodnotí vytrvale a celkem neurvale - suma sumárum, když si příspěvky vedle sebe dáte - ty, kterých si zase já vážím moc. A nemám nejmenší důvod nevyužít všechno, co je mi tu k dispozici a projevit se svobodně. Šedé pruhy patří někomu, kdo to tu nejvýrazněji kazí. Nemá narozdíl od mnoha chytrých chlapů, co tu rozvinuli velmi zajímavou a prospěšnou diskuzi - zkrátka chlapi - nemá tu Pán šedého pruhu extra co říct. Nemá. Jinak se omlouvám za vynechání někoho v reakci, leč četla jsem vše a za čas a příspěvky děkuji:)

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

aha...:))ale já chci jen to,abyste to četl. Nic víc...A já, svobodný občan, na něco občanského a jako k posile opravdové občanské společnosti upozorňuji. Že jste na to alergický, možné je. To já jsem zas silně alergická, když někdo evidentně slova, o které jde a jsou jádrem čteného, nečte, ale potřebuje se zviditelnit. Vaše Nikoliv zní velmi "demokraticky". A to je vše.

1 0
možnosti
PB

P57e82t31r 65B13u82r54i64a62n

25. 11. 2019 4:30

Veliká karma. R^

2 0
možnosti
Foto

Všem děkuji a nejsem důležitá já. Je důležité začít znovu číst slova VH. Tam je klíč. Opravdový klíč k otevření očí, jak jsme se vzdálili. Nenašla jsem projev, kterým vyzdvihoval ty , co tvoří rukama a kterým děkoval za to, že bez nich by všechno šlo dost špatně. Byl opravdovým lidským problémům nejblíž ze všech. Prosím ho začit cist. A vrátit se k podstaté. Děkuji za to úsilí a cas všem:)

3 0
možnosti
Foto

Radko, citace z Havlova novoročního projevu (2001) jsou nádherné V

1 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Je fajn vrátit se k podstatě a pravé pravdy říkat holou větou. Je třeba jim také věřit a nezpochybňovat je . Na zpochybňování pravých pravd je totiž založen i tento systém.

Pro představu vám jednu takovou pravdu řeknu: " Agrese je vždy špatná ! " Pod pojmem agrese rozumíme iniciaci fyzického útoku proti člověku, nebo jeho majetku, nebo vyhrožování takovým útokem.

3 0
možnosti
Foto

Mám rád vaše texty zejména proto, že se nesnižujete k prvoplánovým úderným textům, které občas více působí a více lidí k nim inklinuje, ale nic po nich nezůstává.

Jsem rád, že vás nejde číst průzračný jako přímý tok, ale přijímáte širší souvislosti, rozprostíráte text do lagun, do míst opomíjených a nepodbízíte se. Čtenáře vedete k nahlížení na realitu z různých úhlů a nevyhýbat se rozvlněným tématům.

Moc dobrý log, díky a karma. R^

6 0
možnosti
Foto

:) dobrý podvečer. Jsem ješitná:)) a tak přiznávám. Baví mě tohle číst. Vašich slov si, pane Macháčku, opravdu moc vážím. Musím říct...že ve své přiznané momentální nadmutosti v prsou...bude teď se mnou po těch slovech moudrého muže plných chvály naprosto k nevydrženi=vzkaz těm všem, co ze mne již nyní dlouhý cas kvetou:)))

Děkuju Vám. Mám z těch slov prostě radost. Přeju Vám hezký večer.V

1 0
možnosti
  • Počet článků 479
  • Celková karma 13,91
  • Průměrná čtenost 832x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik