Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Cele obdobi po listopadu a proces uceni byt samostatnym jedincem, ukazalo zapomeni zakladnich pravidel schopneho naroda. Muzeme to rici i o panu Havlovi. Pri projevy pred Kongresem ve Washingtonu, dokazal rici mnoho dobrych veci. Ale tu zakladni nerekl. "NEVYMYSLEJME VYMYSLENE".

Vstupovali jsem do svetoveho deni, ktere znalo mnoho dobreho. Melo rady, ktere jsme potrebovali. Meli organizace statniho zrizeni, ktere jsme potrebovali. Meli prumyslovou vizi, kterou jsme potrebovali a naposled to hlavni, znali cenu penez a nutnych radu proti korupci, zlodejne a lichvarstvi. Ani jedno se neuskutecnilo.

Pri pohledu na tech 30 let, snad jen ty rady peneznictvi jsou v poradku. Zde osobne dekuji panu prezidentovi za tento krok, ktery vsak prisel pozde a my jsme ztratili pravo s temi penezi disponovat. Jsou v rukou tech cizich.

Jeste dnes NEZNAME a NEUCIME SE, jak to bohatstvi, ktere vyrobime, udrzet uvnitr statu a tim obohatit vsechny spravnou organizaci. Stat zije jen z dani a DPH. Ta "smetana" jde do rukou tech cizich.

Jeste par slov o nasi "elite" ve vedeni statu. Nejsem fanda ani jednoho. Ale byli zvoleni podle stavajicich pravidel a maji mandat na urcitou dobu. Jsou dve moznosti jak se vyvarovat pristiho zklamani, mit neco podobneho. Jedna moznost je, najit lepsiho kandidata na tyto mista. Druha je, vytvoreni systemu pro snadnejsi poznani, ktery z tech kandidatu nam da lepsi budoucnost. A to bez te "bubliny" nazyvajici se IDEOLOGIE!!!

3 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
Foto

Abdrej Babiš je jen produktem revoluce, života a díla Václava Havla. Máte-li tedy Václava Havla v úctě, neměla byste mít v neúctě pana Babiše.

6 4
možnosti
JN

J10o10s15e47f 78N36i72k49l

24. 11. 2019 11:32

...opět (v diskuzi), jen antibabiš, zase porostou preference...

1 4
možnosti
Foto

Milý Josefe...my ale klidně budeme probírat Vás;-) sem se sebou a všemi pikantériemi, jež se tu rozesejí jako blázniviny nazdařbůh a poteší ty řádky jak svàtek nedělní, tak oko čtenářovo;))

5 1
možnosti
JN

J16o47s25e56f 47N86i71k22l

24. 11. 2019 10:54

...Je tu ještě jeden druh demokratů, ke kterému též nenáležíme a náležeti nechceme - totiž takoví, kteří sice vždy o lidu mluví, ale jen sebe za tento celý lid považují. Tito páni demokraté neříkají nikdy jako jiní poctiví lidé: "Já tak smýšlím, já to chci!" - nýbrž vždycky tropicky: "Lidé tak smýšlí, lid to chce!" - ale zapomenou se lidu vždy zeptat, smýšlí-li tak, chce-li to...

pro vás od KHB, třeba vám to něco připomene

2 4
možnosti
Foto

Vy (a spol) jste se ráčil ptát lidu 41 let a to, co chtěl, jste splnili na 115%. A přesto vás lid poněkud nakopl do sedínky, když už té dobroty, lásky a spravedlnosti bylo k nesnesení.

Že Vy se nestydíte odkázat se na KHB, je typické. Jen zkuste popřemýšlet, co by o vaší partě KHB napsal dnes. Rv

5 1
možnosti
Foto

Máš pravdu - ale kdo Ti za ni dá ? a co ? Je trochu smutné sledovat dnes, po třiceti letech, kam jsme dospěli a co to s sebou přináší:-/ Karma, Radko. :-)R^R^

10 0
možnosti
Foto

Díky!R^V

Pohledem češtináře: místy trochu komplikovaně napsané, ale já tuším, Radko, že píšeš jen pro určitý okruh čtenářů. Já tě ráda čtu (tedy někdy je to fuška ;-)):-):-):-)

5 0
možnosti
JS

Naprosto úžasná analýza! Včetně dokreslení Havlovými slovy. Trochu mi přijde, že cestou od VH k AB se mnozí lidé našli, identifikovat se s Havlem se jim těžko mohlo podařit, to je příliš vysoká laťka, zato Babišova laťka se přeskočí snadno.

7 1
možnosti
JL

Radko, k tomu ti mohu poslat snad jen Havlovo V a své přidat.:-)

7 0
možnosti
Foto

Radko, nemám právo se do tohoto míchat. Zažil jsem jen dobu MALÁ DOMŮ. Přeji Ti příjemnou neděli, a nejen tu!:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 483
  • Celková karma 12,88
  • Průměrná čtenost 825x
Ráda kreslí, nejraději čte povídky a publicistiku, sleduje dokumenty. Preferuje svobodomyslnost a jízdu na kole.

Seznam rubrik