Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A je tu další vyšetřovatel, státní zástupce, obhájce i soudce v jedné osobě co horuje, že proces je politický. Přitom je evidentní, že nestrannost je mu cizí a vehementně obhajuje obviněného a zároveň radí jak má celý aparát konat, samozřejmě ve prospěch jeho nedostižného idolu. Napište rovnou oslavnou ódu na AB a nezdržujte se zbytečnými rozbory případu, který neznáte, osobností, které taky neznáte a právního řádu, který evidentně taky neznáte. V horším případě vše zmíněné znáte a účelově přizpůsobujete ve prospěch svého idolu. Jako novinář máte vědět, že tvrzení máte mít "odzrojována" a podložena nějakým tím důkazem, plkání smyšlenek není novinařina.

5 1
možnosti
Foto

Bože. :) No dobře; vyhráváte první cenu v kategorii nej-nekvalifikovanější příspěvek a druhou cenu v kategorii nejhysteričtější příspěvek. Gratuluji a můžete si jít s čistým svědomím zademonstrovat na Letnou. ;)

0 1
možnosti

K41a64m60i18l 21Š44a66n89c15a

25. 11. 2019 17:53

SZ zastupce zastavil trestni stihani, protoze podle jeho nazoru byla v rozhodne dobe FCH nezavislou firmou. Ne proto, ze se predmetny cin nestal. Vzhledem k tomu, ze FCH stoji na pozemcich Agrofertu, z Agrofertu jde 95% trzeb FCH a Agrofert rucil FCH za uver, je to dost chatrny argument. Samozrejme muze existovat dalsi zduvodneni v zacernene casti textu.

6 1
možnosti

Chcete říct, že EUROVIA či SKANSKA jsou státní firmy? Jde jim ze státního možná 100% tržeb, pracuje na státních pozemcích a stavbách ...

1 0
možnosti

J58a24n 60B95u80r31i28a33n

25. 11. 2019 12:44

A Vy víte víc než je známo veřejnosti? Šarochovo odůvodnění totiž bylo v podstatě začerněným dokumentem. A ani odborná veřejnost vlastně netuší, co v něm je. Nepřipouštíte, že Zeman může po prostudování dojít k úplně jinému závěru než Šaroch? Vám je známo víc než to, co bylo zveřejněno?

7 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti

Dokonalé.

Už tam chybí jenom to, že je to kampaň.

15 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
8 1
možnosti
Foto

Vy víte, že se žádný trestný čin nestal - tak proč bychom to nenechali zkostatovat NEZÁVISLÝ soud? Naopak, když případ nepůjde před soud nebo bude "vyřešen" abolicí, všichni si právem pomyslí, že jde o politiku, ale ne o spravedlnost. Pak už na AB zůstane cejch podvodníka doživotně. Sám by měl chtít, aby ho očistil soud (pokud by ho očistil).

12 2
možnosti

Myslíte něco, jako když teď osvobodili napadeného ze Zubří (bránil se revolverem a útočník zemřel) a u soudu žádal zproštění i státní zástupce? Tedy, naprosto zbytečně zkazil tomu člověku (napadenému) více, než rok (zatím) života tím, že to poslal k soudu i když byl přesvědčen (o čemž svědčí jeho žádost o zproštění) o nevině napadeného. Z mého pohledu postupoval Šaroch naprosto správně. Neshledal, že se stal trestný čin a stíhání ukončil.A tak by to mělo být vždy, kdy SZ neshledá, že se stal trestný čin.

4 0
možnosti

J66o19s88e87f 69S61i25l89h40a

25. 11. 2019 6:17

Hromada nesmyslů tenhle demagogický pamflet. Ono bylo 50 miliónů bezúročně vráceno jen tak, z dobré vůle...

23 0
možnosti

Tak se mi zdá, že na to Vaše povídání by stačila jediná věta: "Mám rád Babiše a nesahejte mi na něj." To ostatní jsou bláboly, které mají za úkol Vaše přání "obhájit".

28 4
možnosti

M40i58l52a77n 97K53e40s37l

24. 11. 2019 22:03

Hlavně by si naondil do vlastního hnízda.Vždyť to by znamenalo,že ti dva udělali chybu.Když jsou špatní dva náhodně vybraní,proč by těch levandrů mezi nimi nemohlo být více,možná všichni.V církvi svaté platí : papež je ve věcech církevních neomylný.V Česku platí : NSZ je ve věcech soudních neomylný.Může být vůbec nějaký pozemšťan neomylný?To by byl Bůh.

1 4
možnosti

politicky proces? kolik Babis plati ? Vzdyt ten gauner ma uz tolik prusvihu. Klasicka mafie

16 3
možnosti

V každém případě si dává na čas.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS