Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chce být Tomio Okamura premiérem? Chce! A všechny postředky jsou mu dobré, včetně lži, vyvolávání závisti a nenávisti! Tím má blízko ke komunistům, se kterými se pere o hlasy voličů. Zajímavé je, že počet voličů antistran je konstatní: KSČM+SPD+Trikolora. :-)

1 0
možnosti
JP

Neví co mluví a vyhrožují. Které skupině lidí se to dá připsat? Ve psaní můžete připisovat každému. Rozumně lze připsat jen neuváženým řečníkům. Řečníci toho namluví, ale samozvaná skupina pod vlajkou "pravdy a lásky" nevyhrožuje? Neví co mluví, když se sami tváří jak jejich vlajka. Označují "demokratické strany" jako komunisté si po válce vybrali jen několik stran, které se jim hodily.

1 1
možnosti
JP

Naší společnosti chybí pluralita. Liberální demokracie není už demokracie, protože nesnese odpor poctivé diskuze proti svým omylům. Jejím nositelem je například facebook, když si maže co mu nejde pod kníry jeho liberalistické totality. Tento systém má na svědomí nejvíce lidských obětí v dějinách světa. Myslím, že by se ho nikdo rozumný neměl zastávat.

3 1
možnosti
PK

Nikoliv jen svobodné volby, ale především předčasné , ale do nich se jaksi opozici nechce...

1 1
možnosti
Foto

Opravdu tomu pomatenému důchodci se podařilo vykolejit vlak? Ten nešika by ovšem svůj čin spáchal bez ohledu na existenci okamorovců. Naopak by asi nás chtěl tím více probudit ze sna. Ten paranoik patří k zakládajícím fandům SPD, než k jejím obětem.

1 2
možnosti
MP

"

Jan Ziegler 11618

Facebook

Blog

Po čtenáři X. Y. Tome nemůžeš chtít nějaké duchaplné vyjádření. ;-D;-D;-D"

A po blogerovi Zieglerovi zase nelze očekávat nějaké ozdrojování jeho blogů. Kdo si má vyhledávat, co skutečně kdy řekl Hampl, Jakl nebo Okamura, když mě ty osoby prakticky nezajímají. Akorát na ně poutáte pozornost a svou arogancí a povrchností pravicové žurnalistice spíše škodíte ;-(

6 8
možnosti
DR

"Je to vůbec typické pro SPD, že se demokracie dovolává pouze tehdy, když se ji to hodí."

K této větě ovšem chybí dovětek a tj. že tohle platí pro naprosto všechny partaje, ať už je levá, pravá nebo fialová a nikoli jen pro tu která se mi zrovna hodí do krámu.

Ale kromě toho souhlas.

7 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS